Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Bosszúálló típus vagy?

Bosszúálló típus vagy?

Figyelt kérdés

2022. márc. 8. 13:47
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

8: Persze, mindenkinek szíve-joga így, vagy úgy dönteni. Csak gondoltam leírom a saját véleményemet erről, remélem szabad. 🙂

A dédelgetett bosszú haragot szül, a harag pedig különböző egészségügyi problémákhoz vezet, daganatot, rákot tud okozni.

2022. márc. 8. 14:34
 12/19 anonim ***** válasza:
38%
Nem vagyok bosszúálló, sőt vágyat sem éreztem soha, hogy rosszal fizessek a rosszért. Viszont, ezért soha nem volt haragosom, körülöttem nincs vita és akik megbántottak idővel leginkább el is ismerik hogy hibáztak. Olyan is megtörtént már, hogy olyan személy, akivel évek óta nem találkoztam, a FB-on ismerősnek jelölt, és felhozta a húsz év ezelőtti esetet, miszerint nagyon csúnyán viselkedett. Tudom, sokan nem értenek egyet ezzel az "aki téged kővel, te őt kenyérrel " elmélettel, de sokkal nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb így az életem. Ja, és nem vagyok különösebben vallásos.
2022. márc. 8. 14:39
 13/19 anonim ***** válasza:
83%
Persze, leírhatod a véleményedet, ez nyilvanvalo. Ahogy az is, hogy nem fogod fel, amit írok. Nem dédelgetek semmit. Történik valami, xarul esik nem kicsit. Idővel elfelejtem, vagy csak nem foglalkoztat már. Aztán hopp, történik valami más, ami lehetőséget ad arra, hogy visszavagjak. Van amikor megteszem, van amikor nem. Nem haragszom én senkire és nem hiszek az ilyen "harag pedig különböző egészségügyi problémákhoz vezet, daganatot, rákot tud okozni." baromsagokban
2022. márc. 8. 14:40
 14/19 A kérdező kommentje:
12: Ha megdobnak kővel nem kell kenyeret visszadobni, ez butaság. A probléma azzal van, hogy itt ha sokakat megdobnak kővel, akkor atomot dobnának vissza. Szerintem ez elgondolkodtató...
2022. márc. 8. 14:42
 15/19 anonim ***** válasza:
96%
Senki nem írt ilyet, kérdező. Neked nem megy az értő olvasas. Mindenki csak a kínálkozó lehetőséget használja ki. Nem dob vissza atommal, csak max nem figyelmezteti az illetőt, ha látja, hogy valaki épp egy kővel célozza meg.
2022. márc. 8. 14:45
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
#10: varázs puncija volt annak a nőnek, hogy ennyire ki tudott használni?:D
2022. márc. 8. 14:55
 17/19 NTBS ***** válasza:
37%
Nem, mert semmi örömöm nem lesz tőle.
2022. márc. 8. 15:06
 18/19 anonim ***** válasza:
97%
Nem. Csak ő volt az első. És kB fél évvel a szakítás után tisztult ki a fejem, hogy mennyire hülye is voltam.Voltak jelek persze csak nem akartam észrevenni. Se gyereket se házasságot nem akart. De amikor kimondta hogy utálja a gyerekeket és el is akarja magát köttetni, már akkor rájöhettem volna. Egy harc volt az egész élete. Haragban az anyjával, haragban az apjával, keresztanyjával, nagymamájával, megharagudott a közös barátainkra is, azt várta el hogy én is támadjak nekik. Mikor szakított azt mondta ne szomorkodjak, lehet hogy még együtt leszünk mi valamikor a jövőben. Tartaléknak akart, ha esetleg az új régi palija mégsem bírja idegekkel meg anyagilag. Most már van másik barátnőm, aki örül ha meghívom egy fagyira vagy hambira vagy én fizetem a belépőt. Ami szerintem alap. De Ő megbecsül érte. Nem mellesleg pedig megfordulnak utána mindenhol, tényleg szép. Szereti a családomat is. Ellentéte az exemnek, nekem Ő valami jutalom szerintem az a sok rossz után amit átéltem 7 évig. Ez meg az én karmám.
2022. márc. 8. 15:08
 19/19 anonim ***** válasza:
81%
Az. De nem ilyen agresszív formában. De pl mentőt biztos nem hívnék rá arra akit utálok még ha haldokolne sem.
2022. márc. 10. 05:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!