Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan vehetném rá magam a...

Hogyan vehetném rá magam a takarításra? Elég nagy mocsok van nálam, hiába na, utálok takarítani. Pedig olyan jó lenne tisztaságban, rendben élni.

Figyelt kérdés
Szoktam nézni takarítós videókat YouTube-on, hogy ki hogyan rendezi el a holmiját egy-egy szobán belül vagy a szekrényében, vagy house tour/room tour videókat (ház-, szobabemutató tulajdonképpen) de még ez sem motivál eléggé, hogy én is nekiálljak.
2022. márc. 7. 00:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
47%
Aki azt írta, hogy felmosni gyorsabb, mint porszívózni, az takarított valaha?
2022. márc. 7. 07:54
 12/15 anonim ***** válasza:

Én telibe szeretem kinyitni,nem bukóra,mert akkor nem jön be elég levegő.

Ráadásul földes,nem a házba való,fertőzésveszélyes,fölösleges tárgy.

Rühellem ha bezsúfolnak kis térbe dolgokat,vagy ha üres felületre kacatokat pakolnak.

Én sem szeretek takarítani,ezért szeretem leegyszerűsíteni,amit lehet.

2022. márc. 7. 07:59
 13/15 anonim ***** válasza:

11-es

A felmosás 5 perc,még egy ragadós szőnyegből kiszedni a szöszöket,hajszálat,fél óra kb,attól függ mekkora szőnyeg.

2022. márc. 7. 08:08
 14/15 anonim ***** válasza:

Jogos, csak esetfüggő. Egy padlót felporszívozni annyi, hogy felkapod a porszívót, bedugod és mehet.

Felmosáshoz vizet kell csinálni, aztán várni, hogy megszáradjon, aztán kiönteni a vizet stb.

2022. márc. 7. 08:38
 15/15 anonim ***** válasza:

14-es

Én alapos szeretek lenni,a látszattakarítást nem szeretem,a szőnyeget is lehet 5 percig,de az olyan is.

Ezért javasoltam a kérdezőnek,hogy egyszerűsítse le,amit lehet.

Abban nem hiszek,hogy valaki örömet lel a takarításban.

Ez nem fog változni,mindig is utálni fogja.

Ahogy főzni sem szeret mindenki.

De tisztaságot és enni nyilván mindenki szeret.

2022. márc. 7. 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!