A mai lányoknak miért nincs önkritikájuk?
Figyelt kérdés
Nem azért, mintha nézegetném a lányokat, de amikor több a szakadás a farmeren, akkor úgy felfigyel az ember 😁
Szóval egy ilyen szakadt farmeres csaj kb. 16 évesnek nézett ki, felszállt a buszra, éppen egy szemben lévő ülésre ült. Az egy dolog, hogy szerinte így járni divat (más, hogy 1000-ből 1-en, ha látni), de bakker, a szakadásokon kifolyt a lába ahogy leült 😂😂😂
A bikinivonalhoz közeli szakadáson kb azt lehetett látni amire abszolút nem kíváncsi senki, rém gusztustalan volt, kiégett a retinám😶
Egyszerűen nem értem, nem veszi(k) észre az ilyenek, hogy néznek ki?... (és persze egyéb ízlésficamok is vannak sokaknál, de az már más kérdés)
2022. márc. 6. 09:03
21/24 anonim válasza:
Jaja szemét mocskos mai lanyok felveszik a szakadt farmert semmi önkritika maglyara veluk 😡😡
Jézusom 🤦🏻♀️
22/24 A kérdező kommentje:
Nem a szakadt farmerrel van bajom, hanem hogy felveszi a 100 kgos hájpacni és a pitsája kilóg belőle nah. Gusztustalan.
2022. jún. 16. 11:45
23/24 anonim válasza:
Nem mindegy neked? Ne nézz oda, probléma megoldva.
24/24 anonim válasza:
Mindenki más.Én például nem vagyok ilyen és nekem se tetszik de senki se jó hogy azért ítélünk el valakit mert más/máshogy öltözködik (mondjuk most minden második lány ilyen úgy hogy nem számít másnak) miért nem lehet ezt magunkban tartani és nem foglalkozni vele én is sokszor kaptam már bántást hogy hogy öltözködöm ezzel se én nem lettem előrébb se ők ezzel nem neked szóltam be hanem miért nem lehet mindenkinek magában tartani a véleményét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!