Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A mai lányoknak miért nincs...

A mai lányoknak miért nincs önkritikájuk?

Figyelt kérdés

Nem azért, mintha nézegetném a lányokat, de amikor több a szakadás a farmeren, akkor úgy felfigyel az ember 😁

Szóval egy ilyen szakadt farmeres csaj kb. 16 évesnek nézett ki, felszállt a buszra, éppen egy szemben lévő ülésre ült. Az egy dolog, hogy szerinte így járni divat (más, hogy 1000-ből 1-en, ha látni), de bakker, a szakadásokon kifolyt a lába ahogy leült 😂😂😂

A bikinivonalhoz közeli szakadáson kb azt lehetett látni amire abszolút nem kíváncsi senki, rém gusztustalan volt, kiégett a retinám😶

Egyszerűen nem értem, nem veszi(k) észre az ilyenek, hogy néznek ki?... (és persze egyéb ízlésficamok is vannak sokaknál, de az már más kérdés)

2022. márc. 6. 09:03
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
68%
Szegény kérdező szét lett oltva, ezt jó volt olvasni. 😆
2022. márc. 6. 11:06
 12/24 anonim ***** válasza:
63%

Rajtad kívül ez senkit sem érdekel. Én egyáltalán nem vagyok kövér, sportolok rendszeresen, látszik is, mégis egy feszes farmernél ha van szakadás, akkor ilyen a lábam. Jó, hogy már azt nem kérdezed, hogy miért lapul ki az ember combja, ha leül. Azért, mert ilyen egy emberi (női) test, ne tegyél már úgy, mint aki most látott egyet először...

Másrészt meg nem azért öltözik fel senki, hogy a te kis szemecskéd tudjon hol legelni. Az nem zavar, hogy az öregasszonyok bő ruhában járnak? Csak a fiatal csajokat kell basztatni?

2022. márc. 6. 12:36
 13/24 A kérdező kommentje:

Hát ez Élőben azért elég durva volt :) nem 70 de legalább 100 kg volt a csaj két tenyérnyi "szakadással".

Nem vagyok megkeseredett, csak van ízlésem, de úgy látszik ide csak suttyók járnak, akiknek fáj a kritika, ez nagyon gáz ... én kérek elnézést, pá pá.

2022. márc. 6. 22:16
 14/24 anonim ***** válasza:
59%
Igen, a legnagyobb suttyó is erre járt a szemelyedben 😃
2022. márc. 6. 23:18
 15/24 anonim ***** válasza:
Mondom, hogy nincs üzleti érzéked... Nem hordok ilyeneket, max kis diszkrét szakadás van, amelyiken van, de azért látom, mibe kerülnek ezek, és veszik. Mellesleg nem most jött divatba először a szakadt farmer.
2022. márc. 7. 06:12
 16/24 anonim ***** válasza:

15

Miért, mibe kerülnek? Mert én 3000 fölött kétszer vettem nadrágot életemben, az egyik az edzőnadrágom, a másik meg a kosztümöm nadrágja.

2022. márc. 7. 07:47
 17/24 anonim ***** válasza:
49%
Simából is van 30K-s. Szaggatottból is. A legtöbb farmer 5-10 ezer között van, teljesen függetlenül attól, hogy szaggatott vagy sem. Nem tudom, mi az istenről beszéltek.
2022. márc. 7. 07:51
 18/24 anonim ***** válasza:
80%

Kérdező!

Azt irtad a #13 válaszodban hogy:

"ide csak suttyók járnak, akiknek fáj a kritika"

No nézzük csak, Te is ide jársz, és neked is fáj ha kritizálják a véleményedet.

Akkor most Te mi is vagy? :D

2022. márc. 7. 09:44
 19/24 A kérdező kommentje:

Uh, irtóra lent van az IQ szint, úgy látom ide csak a szakadt farmeres kislányok járnak :)

Nem a kritikát nem viselem, csak a butaságot, de látom nincs mit tenni, nagy a rutinotok ;)

2022. ápr. 13. 12:34
 20/24 anonim ***** válasza:
71%

#19 Na gyerek, akkor beszélj mások IQ-járól ha sikerül leirni szmájlikák nélkül egy mondatot.

Így :) beszél🤪 de 😩azért ;) elvárja🙄 hogy🤩 komolyan :D vegyék🤯

Itt csak neked nincs önkritikád.

2022. ápr. 13. 13:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!