Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ilyenek nyughatatlanok...

Miért ilyenek nyughatatlanok a mai kiskorúak, amikor mindenki körülöttük próbálna a kedvük szerint örömet okozni?

Figyelt kérdés

Az a baj, hogy amikor eljön hozzánk a rokon és a felesége, és a gyerkőcök, nem, hogy elbeszélgetnének velünk, jókat nevetgélnénk, hanem feszengenek. Nem tudom felfogni, hogy miért csinálják ezt? Az anyjuk nem mer szólni nekik, csak a rokon. Attól fél a nő, hogy netalán megsértődnek rá a gyerkőcök.

Én mindig félek, mikor jönnek hozzánk, hogy "már megint bosszantó dolog fog történni." Amikor próbáltam ötleteket mondani nekik hogy ne unatkozzanak, akkor semmi se felelt meg nekik. Beszélgetni se lehet már velük, csak a teló bögyölése. Azt se mondanám, hogy nem zajosak. Zeng a ház a hangjuktól :(

Ti, hogy kezelnétek ezt, vagy hasonló helyzetet?

2022. márc. 5. 20:29
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Mert hozzászoktak a folyamatos ingerekhez (számítógép, mobiltelefon, játékkonzol, tv stb), amivel unalom esetén folyamatosan "hergelhetik magukat".
2022. márc. 5. 20:34
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Főkérdésben benne van a válasz is. Kicsit rá kellene őket kapcsolni jobban a valóságra, de ezt sajnos te nem fogod tudni elérni, a szülőnek kellene.
2022. márc. 5. 22:09
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
A túl sok inger. A gyerekeimnel tapasztaltam. Elmentunk falura, szüleimhez bármivel eljátszottak. Lanyom az én régi babaimmal... egy labdával, a fára szerelt magunk készítette hinta, a kutya, régi mesekonyv. Hazaerve csak a net! Volt, hogy elhoztunk onnét v.mit ami ott igen érdekes volt. Itthon már nem.
2022. márc. 5. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!