Szerintetek rendben van, hogy sokan büszkén vállalják pl: nyilvános Facebook csoportokban, hogy 16-18 évesen már szültek?
Figyelt kérdés
Mármint persze, lehet valakiből boldog családanya kamaszként, de ez azert a mai világban nem egy követendő példa, teljesen értelmetlen ezt reklámozni.2022. márc. 5. 11:21
11/29 anonim válasza:
Mi van elgurult a gyógyszer 11?
Mit általánosítasz, hogy “szénné cseszteTITEK”?! Ki?? Mert én biztos, hogy nem, lévén nekem eszem ágában sincs szülni és a legcsekélyebb mértékig sem érdekel kit, mit gondol erről!
A nők is emberek, megvan a saját akaratuk, vágyaik, terveik és ebbe baromira nem kell automatikusan és kötelező jelleggel beletartozzon egy (vagy több) kölök. Aki emiatt lenézi a másikat és/vagy elítéli az tehet egy szívességet… :)
12/29 anonim válasza:
Én ilyenkor arra gondolok milyen jó lehet a nagyinak tartani a kis családot. Nem egy ilyet ismerek élőben is. Örülök, hogy én nem jutok erre a sorsra mert nem lesz gyerekem.
13/29 anonim válasza:
Azért az sem mind jut erre a sorsra, akinek lesz. Nem kell degradálni senkinek senkit, aki felelősen és lehetőségeihez mérten hozott egy döntést. Akár azt, hogy nem vállal, akár azt, hogy vállal gyereket. Szebb hely lenne a világ az ilyen kis szurkálódások nélkül, nem?
14/29 anonim válasza:
Szebb lenne, ha nem az én adómból tartanák el őket, ja.
15/29 anonim válasza:
Az én egyszem gyerekemet ugyan nem.
17/29 anonim válasza:
12ezer forint. De eltartod belőle. Csekély hozzájárulás, hogy tőle meg majd bőven többet vonjanak a te nyugdíjadra.
18/29 anonim válasza:
Na. Szerinted a melós mit kap? Pontosan. SEMMIT.
19/29 anonim válasza:
Szerinted mire elég ez? Pontosan. Semmire.
20/29 anonim válasza:
Azoktól akik pucéran rohangálnak egy étteremben? Vagy az állat módjára üvöltő hülyegyerektől? Semmit nem fognak letenni az asztalra mert már most úgy "neveltek" őket, hogy nekik mindent szabad és semmit sem muszáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!