Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi jelenleg a legnagyobb...

Mi jelenleg a legnagyobb problémád?

Figyelt kérdés

2022. márc. 3. 22:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

1. Egészségem

2. Pénzügyeim

3. A világ általános dolgai (háború, covid, klímaválság stb.) miatti aggodalom.

2022. márc. 4. 00:53
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

1. Nincs nagyon társasági életem, kevés barátom van

2. Sokat unatkozom

3. Dilemma, hogy lefeküdjek-e valakivel vagy sem

4. Nőgyógyászhoz kéne mennem, mert 20 évesen még sosem voltam és észrevettem valami furcsát, de úgy döntöttem, inkább megvárom, míg magától eltűnik.

5. Általános idegesség csomó minden miatt, a mentális egészségem sosem volt a legnagyobb büszkeségem

2022. márc. 4. 01:39
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Álmatlanság.

Annyit forgolódtam az ágyban, hogy már inkább kikeltem.

2022. márc. 4. 04:11
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Közel az érettségi, és eddig nem paráztam, de december óta közli velem időnként a magyar tanárom, hogy aggódik amiatt, hogy megbukok az emelt magyar érettségin. Nekem meg az lenne az ideális, ha minimum 80 százalék lenne...

Úgy érzem az összes baráti kapcsolatom kamu.

A szüleim homofóbok, én meg sokkal jobban szeretem a saját nememet.

Kolis akarok lenni egyetem alatt, de nem sok esélyem van rá, és fingom nincs, hogy hogy tudom fizetni az albérletet, lévén, hogy a szülők nem tudnak támogatni, én meg még nem tudom hogyan tudok dolgozni suli mellett.

Az idős nagymamám egyre szenilisebb, sokszor az ablakon mászik ki, mert elfelejti a kulcsot, és volt olyan hogy elesett emiatt.

Az egyik kollégiumi szobatársam elviselhetetlen.

És akkor még a világ helyzetét nem is említettem.

2022. márc. 4. 06:40
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Ma lesz egy vizsgám, de ló🌳szt sem tudok...
2022. márc. 4. 06:46
 16/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, mindenkinek kívánom, hogy megoldódjanak a gondjaitok.
2022. márc. 4. 08:59
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Sok kitartást kívánok mindenkinek, és én is remélem, hogy minden gondotok hamar megoldódik, a lehető legjobb kimenetellel😊

1. Egészségem

Majdnem 3 éve már, hogy megsérült a lábam, ami nem kapta meg a kellő kezelést időben (részlegesen az én hibámból) és a mai napig nincs teljesen rendben, bár szerencsére messze jobb állapotban van most, mint régebben.

Mentálisan eléggé leterhelt az elmúlt 1 hónap, nagyon el tudok fáradni a nap végére, amit korán kelés miatt nem tudok kellően kipihenni, így azt a hétvégén próbálom pótolni. Ami miatt meg bűntudatom van, mert akadna pár beadandó, és prezentáció, amit hétről-hétre kell készíteni.

Olyan szempontból viszont szerencsém van, hogy az extrém fáradtság csupán hazaérkezés után jelenik meg, így napközben pár holtponttól eltekintve nincsen semmi rendkívüli. Ezen viszont valamit sürgősen jó lenne változtatnom, mert az egyetemi kötelező dolgoktól eltekintve nem is történik velem semmi, és nem is tudok mit felmutatni :c

2. Üresnek érzem az életem

3. Hiába vannak céljaim, mégis sokszor azt érzem, hogy céltalanul vegetálom magam egyik napról a másikra

4. A barátaim számomra fontosabbak, mint én nekik

5. Gondok az országban, a világban

2022. márc. 4. 16:09
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
11 hetes kisfiamnak volt egy nagyműtétje, és a közelgő kontrol vizsgálat aggaszt, hogy végre magunk mögött hagyhatjuk-e ezt az egész rémálmot.
2022. márc. 4. 16:27
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

1: Veszteség(ek)

2: Konkrétan 0-ra csökkent szociális élet, kollégákon kívül semmi társaság. Programjaim sincsenek már és szabadidőm se igazán...

3: Jövő

4: Pénz

5: Jó néhány ember hiánya

6: Párkapcsolat hiánya

7: Tavaly végeztem a középiskolával, valahogy elveszett a maradék varázsa a mindennapoknak. Nem szólnak nagyon semmiről, hiányzik az élet, szórakozás, felelőtlenség... Nem akarok ilyen hamar leragadni a legalapabb melóknál, de egyelőre amíg nem rendeződnek a dolgok/elképzelések muszáj. + Valahol az is bánt, hogy az ún felnőtt lét ilyen monoton.

8: Elhalasztott lehetőségek és cselekedetek.

2022. márc. 4. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!