Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi jelenleg a legnagyobb...

Mi jelenleg a legnagyobb problémád?

Figyelt kérdés

2022. márc. 3. 22:14
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az, hogy fel akarok mondani a munkahelyemen a kollégák és az állandó stressz miatt, de nem engedi senki, mert ha én elmegyek, lehúzhatják a rolót. Valamelyik nap is behívott beszélni a főnök, és mondta, hogy nagyon nem szeretne elveszíteni, mert fogalma sincs mi tévő legyek, ha elmegyek. Pedig én nagyon mennék már régóta.
2022. márc. 3. 22:17
 2/19 anonim ***** válasza:
94%

Első, mondd meg neki hogy pénz legyen 2x,és kezdjen eltűnni a stressz. Ha nem igy alakul akkor pá.

Nekem most az a gondom hogy a fürdőben kell maradnom mert folyton hangosakat eregetek. Gondolom a vacsora miatt. De már mennék aludni.

2022. márc. 3. 22:22
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

jelenleg? pfhu hát sokféleképp lehet ezt érteni

de az egészségemmel van, anyagi helyzetemmel van gond

És neked?

2022. márc. 3. 22:23
 4/19 anonim ***** válasza:
92%
Nekem nincsen, de a vilag miatt nagyon tehetetlen fajdalmat erzek. Maskor is, most kulonosen.
2022. márc. 3. 22:28
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
pénz.
2022. márc. 3. 22:33
 6/19 anonim ***** válasza:

Nem tudok aludni, de nem is tudom mit csináljak...jelenleg ez még hideg is van. A kedvem is szar.

Az általános dolgokról meg nem is beszélek.

2022. márc. 3. 22:40
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Jelenleg több nagyobb problémám van, ezekkel kell együtt élnem.

Egyik a sok közül:

Problémás a hallásom, van hallókészülékem, de ezzel sem tökéletes a dolog. Ausztriában dolgozom szoftverfejlesztöként és sokat dumálok emberekkel. Sajnos van, hogy valaki mond valamit és én nem értem. Aztán amikor 3.-4. visszakérdezés után sem értem, akkor van az, hogy beszolnak és csunyán megsértenek lelkiekben. Az emberek 90% azt hiszi, hogy nem értek németül… Szoval ez egy olyan dolog, hogy kb minden nap van hasonló stressz, de ez van. Nem tudom mindenkinek elmondani, hogy hallássérült vagyok, a hallókészülékem meg kb láthatatlan, annyira eltünik a fülemben.

Vagyis lelkileg nyomaszt, de kibeszélem, igy megvan a stresszmentesités.

2022. márc. 3. 22:51
 8/19 anonim ***** válasza:
0%

1. Munkahelyi elvárásaim nem szoktak teljesülni.

2.Kongói négert ajánlottak nekem, de a fehéreket szeretem, azok közül is, csak egy bizonyos részét, de azok meg sok elvárást támasztanak a másikkal szemben, azt szeretnék, ha lenne saját életem, egy héten, egyszer beszéljünk.

3. Mindig a környezetemben az panaszkodik a legjobban, akinek kevés oka lenne rá. Pl: fiatal szomszéd, akit a párjával a zaj éltet.

2022. márc. 3. 22:58
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
A világ, amilyen irányba halad és a jövőm.
2022. márc. 3. 23:18
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Munkahelyváltás, ami nem megy.
2022. márc. 3. 23:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!