Első, mondd meg neki hogy pénz legyen 2x,és kezdjen eltűnni a stressz. Ha nem igy alakul akkor pá.
Nekem most az a gondom hogy a fürdőben kell maradnom mert folyton hangosakat eregetek. Gondolom a vacsora miatt. De már mennék aludni.
jelenleg? pfhu hát sokféleképp lehet ezt érteni
de az egészségemmel van, anyagi helyzetemmel van gond
És neked?
Nem tudok aludni, de nem is tudom mit csináljak...jelenleg ez még hideg is van. A kedvem is szar.
Az általános dolgokról meg nem is beszélek.
Jelenleg több nagyobb problémám van, ezekkel kell együtt élnem.
Egyik a sok közül:
Problémás a hallásom, van hallókészülékem, de ezzel sem tökéletes a dolog. Ausztriában dolgozom szoftverfejlesztöként és sokat dumálok emberekkel. Sajnos van, hogy valaki mond valamit és én nem értem. Aztán amikor 3.-4. visszakérdezés után sem értem, akkor van az, hogy beszolnak és csunyán megsértenek lelkiekben. Az emberek 90% azt hiszi, hogy nem értek németül… Szoval ez egy olyan dolog, hogy kb minden nap van hasonló stressz, de ez van. Nem tudom mindenkinek elmondani, hogy hallássérült vagyok, a hallókészülékem meg kb láthatatlan, annyira eltünik a fülemben.
Vagyis lelkileg nyomaszt, de kibeszélem, igy megvan a stresszmentesités.
1. Munkahelyi elvárásaim nem szoktak teljesülni.
2.Kongói négert ajánlottak nekem, de a fehéreket szeretem, azok közül is, csak egy bizonyos részét, de azok meg sok elvárást támasztanak a másikkal szemben, azt szeretnék, ha lenne saját életem, egy héten, egyszer beszéljünk.
3. Mindig a környezetemben az panaszkodik a legjobban, akinek kevés oka lenne rá. Pl: fiatal szomszéd, akit a párjával a zaj éltet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!