Most miért kezdte el szinte minden csaj, nő vonzónak találni Zelenszkijt?
Figyelt kérdés
2022. márc. 1. 11:25
11/22 anonim válasza:
Nekem nem tetszik. Nem néz ki rosszul, kellemes ránézni, ami nem meglepetés, hiszen a szórakoztató iparból jött. De nem indított el bennem semmit. És szerintem eléggé alacsony lehet.
12/22 anonim válasza:
Elvileg 170 centi, nekem is tegnap tűnt fel, hogy milyen alacsony, mikor kikerültek az EU-s csatlakozási igény aláírásánál készült képek :D
14/22 anonim válasza:
Fhaszért spameled tele a kategóriát?
16/22 anonim válasza:
Nem tudtam eddig,hogy ő kicsoda,csak most néztem utána.Nekem egyáltalán nem tetszik.Majdnem ronda is szerintem.Arcra sem helyes,és a testalkata sem jó.
26/N
17/22 anonim válasza:
Tényleg jó pasi,jobb mint a mi elnökünk
18/22 anonim válasza:
Szerintem is eléggé vonzó, tetszik az egész arca, a nagy orra főleg:D
Meg, hogy kis alacsony
19/22 anonim válasza:
Mindenesetre az szerintem igen becsülendő benne hogy kiáll a népéért, nem fut el van harcol. Nekem már ez vonzó.
Továbbra sem tudom hogyan néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!