Miért provokál egy csaj?
Figyelt kérdés
Van egy csaj. Aki nem hagy békén. Amióta ismerem furán viselkedik. Mindig flegmázik. Vagy beszólogat. Vagy mosolyog rám(ez ritka). Vagy így bambán bámul rám. Meg szemmel tart. Egyszer odajött hozzám, de mondtam neki nem akarok vele ismerkedni. Hiába nem foglalkozok vele ő igen. Nem csúnya lány, de nagyon nem kedvelem az ilyen flegma lányokat.
Miért nem hagy békén, és miért provokál ha becsületesen megmondtam neki, hogy hagyjuk egymást? Kezd bosszantani. Egy városba lakunk. 21/F
2022. febr. 20. 13:17
1/6 anonim válasza:
Nem kell ám mindenhová pontot rakni, vessző is létezik.
2/6 anonim válasza:
21 évesen ide jössz sírni Gy.k.-ra, hogy nem tudsz egy lánnyal mit kezdeni. Azt hittem, ennél tökösebb gyerek vagy, Tibi. -.-
3/6 anonim válasza:
Kellesz neki. Én felvenném vele szemben az ő flegma stílusát, és összejönnék vele. Kalandnak biztos nem utolsó. :)
6/6 A kérdező kommentje:
Józsi vagyok. Nem Tibi!
2022. febr. 20. 18:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!