Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A mostani lányok mit meg nem...

A mostani lányok mit meg nem engednek maguknak?!

Figyelt kérdés

Szevasztok. Ma a barátnőmmel beültünk egy kajázóba, ahol gyrost ettünk, mellettünk volt egy csaj társaság, ahol feltételezem hogy az egyik a telefonjával "videózta" azt ahogy kajáltunk. Nem tudom mi volt ezen érdekes, vicces de amikor odaszóltam hogy csöppet feltűnő, a csaj elkezdett arrogánsan visszabeszélni, és fogyatékosnak is nevezett, meg azt mondta hogy facebookozott a telón. (persze, 90 fokos szögben tartva a telót) Mondtam hogy vigyázzon a szájára erre pofatartásokat vett fel és tátogott, provokálva ezzel - visszakérdeztem hogy nem félsz? Nem folytattam vele tovább az agyvegyezést, barátnőm közben telefonált. Aztán dumálgattunk, befejeztük az evést, felálltunk az asztaltól és elmentünk. Nem akartam jelenetet rendezni mert mások is voltak a kajázóban és csajt azért csaknem ütnék meg, ezért is teszem fel a kérdést hogy mire fel mer egy csaj provokálni valakit, vagy bunkó módon más szférájába belemenni, beleegyezés nélkül másról felvételt csinálni?

Biztos vagyok benne, ha megvártuk volna őket, ment volna az oltogatás, provokálás, jól tettem hogy elmentünk. Felháborító, hogy ennyire nincs megnevelve, és mer provokálni egy vadidegen embert valaki. Az ilyen szituációkban ti hogyan viselkednétek? Szerintetek én hibáztam valamiben? 23/F

2013. ápr. 16. 20:06
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
A válaszod nem kapcsolódik a kérdéshez, ezért jelentve :) Ráadásul olvashatatlan is.
2013. ápr. 16. 20:13
 2/12 anonim ***** válasza:

Jól tetted, hogy otthagytad őket. Az ilyenekkel nem érdemes vitatkozni, mert a csöppnyi kis anyukkal úgysem képesek felfogni azt amit mondasz nekik. Egyre rosszabb a helyzet. A mai tinik túl sokat engednek meg maguknak. Már szánalmas amit csinálnak, de ez azért nevelés kérdése is. Ez általában a 13-16 éves korcsoport... azért remélem, hogy majd kinövik!

Nagyon idegesítőek, de nem szabad leállni vitatkozni velük mert annál rosszabb.

2013. ápr. 16. 20:21
 3/12 A kérdező kommentje:
16 körüli lányok voltak, de az amelyik tátogott, azt szívesen meg******************* és ****************** :)
2013. ápr. 16. 20:27
 4/12 A kérdező kommentje:
a ************* alatt nem a megdugást értem hanem pl. megverés, megtaposás, megfolytogatás....
2013. ápr. 16. 20:29
 5/12 A kérdező kommentje:
Kérhetnék még ilyen véleményeket, hozzáfűzni valókat esetleg sztorikat?
2013. ápr. 16. 20:31
 6/12 anonim ***** válasza:
nem hibáztál, sajnos valóban ilyenek ezek a lányok:( nálunk órán gyakran a tanárt videozzák, hihetetlen:(
2013. ápr. 16. 20:32
 7/12 anonim ***** válasza:
Könnyen lehet, hogy ezt valamelyik műsorban láthatták, hogy ez jó vicc, bár ez már évek óta megy. Egyébként nem tudom miért érdekes másokat videózni, talán tudják, hogy ez bosszantó dolog. Egyszer az egyik diák (fiú) engem is órán videózni akart, de eszembe jutott, hogy történt ilyen még középsuliban, akkor egy lány rögzített, mert tetszettem neki, amikor ezt elmeséltem az osztály előtt egy kicsit beégett a srác, azóta nem volt videózás az órán.
2013. ápr. 16. 20:52
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
kivettem volna a kezéből a telefont és felütöm a k-urvának az állát úgy ahogy más egy férfinek se .haha
2013. ápr. 16. 23:08
 9/12 anonim ***** válasza:

Becsüllek az önuralmad miatt. Nekem még nem volt hasonló sem és bár nőt nem ütnék meg, de azért odamentem volna hozzá és leöntöm egy pohár vízzel (vagy ami épp a poharamban van)! :D

F/30

2013. ápr. 17. 11:17
 10/12 anonim ***** válasza:

Minimum odamegyek hozzá és beégetem verbálisan. :D És akkor még finoman viselkedtem vele kapcsolatban.

F30

2013. ápr. 17. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!