Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A mostani lányok mit meg nem...

A mostani lányok mit meg nem engednek maguknak?!

Figyelt kérdés

Szevasztok. Ma a barátnőmmel beültünk egy kajázóba, ahol gyrost ettünk, mellettünk volt egy csaj társaság, ahol feltételezem hogy az egyik a telefonjával "videózta" azt ahogy kajáltunk. Nem tudom mi volt ezen érdekes, vicces de amikor odaszóltam hogy csöppet feltűnő, a csaj elkezdett arrogánsan visszabeszélni, és fogyatékosnak is nevezett, meg azt mondta hogy facebookozott a telón. (persze, 90 fokos szögben tartva a telót) Mondtam hogy vigyázzon a szájára erre pofatartásokat vett fel és tátogott, provokálva ezzel - visszakérdeztem hogy nem félsz? Nem folytattam vele tovább az agyvegyezést, barátnőm közben telefonált. Aztán dumálgattunk, befejeztük az evést, felálltunk az asztaltól és elmentünk. Nem akartam jelenetet rendezni mert mások is voltak a kajázóban és csajt azért csaknem ütnék meg, ezért is teszem fel a kérdést hogy mire fel mer egy csaj provokálni valakit, vagy bunkó módon más szférájába belemenni, beleegyezés nélkül másról felvételt csinálni?

Biztos vagyok benne, ha megvártuk volna őket, ment volna az oltogatás, provokálás, jól tettem hogy elmentünk. Felháborító, hogy ennyire nincs megnevelve, és mer provokálni egy vadidegen embert valaki. Az ilyen szituációkban ti hogyan viselkednétek? Szerintetek én hibáztam valamiben? 23/F

2013. ápr. 16. 20:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Távozáskor a pohár víz jó ötlet attól biztosan magához tért volna :D
2016. jan. 27. 15:14
 12/12 anonim ***** válasza:
azert merte ezt megcsinalni mert tudja hogy te lanyt ugyse fogsz megverni mindegy mi csinal, hidd el ha ez az illeto fiunak szuletett volna nem merte volna ezt megcsinalni veletek.
2017. jún. 2. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!