Bizonyara a sokadik ilyen jellegu kerdes, de mit tegyek ha ugy erzem,hogy nem vagyok boldog es semmi sem erdekel?
Meg kell találd önmagad, és hogy te mitől vagy boldog.
Mármint, nem adott konkrét dolog, hanem, élből, te milyen vagy. Inkább nyitott, inkább zárkózottab típus? Attól töltődsz fel, hogy emberek között vagy egész nap, vagy otthon chillben?
Szól egész nap valami körülötted, vagy csak csendben olvasgathatsz?
Kirándulni élvezel, vagy inkább max a sarki kávézóba leülni?
Az tölt fel, ha kapsz, vagy adsz, vagy hobbinak élsz?
Akik körülvesznek, építő, vagy inkább romboló szerepet játszanak az életedben?
Mire vágysz az élettől? Mit vársz, mi nálad az alap?
Egyáltalán, emberre van-e szüséged, vagy inkább kutyára, macskára, akiről te gondokodhatsz?
Azért, mert mindenki azt nyomja, hogy neked sok barát kell, sok hobbi, mindig tegyél vegyél, nem igaz.
Én pl extrovertált vagyok, imádok emberek között lenni, de otthon meg csak a net előtt punnyadok, imádom nem csinálni semmit, és alig várom már, életemben olyan szakasz következzen, hogy épp nem nagyon kell semmit csinálni, csak bejárni dolgozni, és haza max.
Az állapotod ideiglenes, vagy stagnál? Tehát tavaszi fáradtságról, rossz passzról beszélünk, vagy valami enyhébb depresszióról?
Ezeket tisztáznod kell magadban.
Mérd fel a hiányérzeteidet.
Hianyzik e szeretet
Hiányzik e szocializácio haverok buli
Hiányzik e hogy mozgasd az agyad (netezel e)
Hianyzik e hogy szépnek lásd magad tukorben
Hianyzik e hogy egyél jókat
Stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!