Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Bizonyara a sokadik ilyen...

Bizonyara a sokadik ilyen jellegu kerdes, de mit tegyek ha ugy erzem,hogy nem vagyok boldog es semmi sem erdekel?

Figyelt kérdés
Barmilyen epito jellegu otletet szivesen meghallgatok,mert manapsag semmi se tesz boldogga, nincs hobbim, nicns semmi amit szivesen csinalok, eleg erdeketelen a vilag.
2022. márc. 1. 10:27
 1/9 anonim ***** válasza:
Te magad kell boldoggá tenni önmagadat. Erre sajnos nem tanítják meg az embereket és sokan vannak, akik egész életükben nem döbbennek rá erre. A boldogság nem kívülről jön, hanem belülről fakad.
2022. márc. 1. 10:36
 2/9 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:

Meg kell találd önmagad, és hogy te mitől vagy boldog.

Mármint, nem adott konkrét dolog, hanem, élből, te milyen vagy. Inkább nyitott, inkább zárkózottab típus? Attól töltődsz fel, hogy emberek között vagy egész nap, vagy otthon chillben?

Szól egész nap valami körülötted, vagy csak csendben olvasgathatsz?

Kirándulni élvezel, vagy inkább max a sarki kávézóba leülni?

Az tölt fel, ha kapsz, vagy adsz, vagy hobbinak élsz?

Akik körülvesznek, építő, vagy inkább romboló szerepet játszanak az életedben?

Mire vágysz az élettől? Mit vársz, mi nálad az alap?

Egyáltalán, emberre van-e szüséged, vagy inkább kutyára, macskára, akiről te gondokodhatsz?

Azért, mert mindenki azt nyomja, hogy neked sok barát kell, sok hobbi, mindig tegyél vegyél, nem igaz.

Én pl extrovertált vagyok, imádok emberek között lenni, de otthon meg csak a net előtt punnyadok, imádom nem csinálni semmit, és alig várom már, életemben olyan szakasz következzen, hogy épp nem nagyon kell semmit csinálni, csak bejárni dolgozni, és haza max.

Az állapotod ideiglenes, vagy stagnál? Tehát tavaszi fáradtságról, rossz passzról beszélünk, vagy valami enyhébb depresszióról?

Ezeket tisztáznod kell magadban.

2022. márc. 1. 10:43
 3/9 anonim ***** válasza:

Mérd fel a hiányérzeteidet.

Hianyzik e szeretet

Hiányzik e szocializácio haverok buli

Hiányzik e hogy mozgasd az agyad (netezel e)

Hianyzik e hogy szépnek lásd magad tukorben

Hianyzik e hogy egyél jókat

Stb

2022. márc. 1. 10:54
 4/9 anonim ***** válasza:
mitől lennél boldog? és mi gátol benne, hogy tegyél érte?
2022. márc. 1. 11:04
 5/9 A kérdező kommentje:
Regen,gyerekkoromba se erdekelt igazan semmi. Amit kituztem celul azt mindig megcsinaltam. De most nincs celom, van munkam, igaz uj vagyok es az elegge frusztralo meg, meg stresszes. Szabadidombe nem tudom mi tesz boldogga, szerencsere mar nem porgetem a facebook-ot. De a sorozatok /filmek mar unalmasak, a rossz ido miatt kirandulni se lehet. azaz igazsag,hogy mindent amit elkezdek hamar megunok. Festettem de megintam, raktam azokat a gyongyoket hogy kiadjanak egy nagy kepet,de mar az is unalmas, kondi nem erdekel, tul monoton, baratk alig vannak, sot igazabol senki. Koszonheto reszben a kulfoldre koltozesnek.
2022. márc. 1. 11:05
 6/9 A kérdező kommentje:
Csaladban sok a depis, de en mar elkoltoztem otthonrol eleg regen.
2022. márc. 1. 11:05
 7/9 anonim válasza:
Sajnos én sem tudom a választ, de ez az írás olyan, mintha a 20. éves fiú unokám írta volna!
2022. márc. 1. 11:22
 8/9 anonim ***** válasza:
keress valami kreatív hobbit amit ilyenkor is tudsz csinálni, akár tartósabbat, akár mindig újat
2022. márc. 1. 11:23
 9/9 A kérdező kommentje:
Kedves Nagymama! sajnos mar nem vagyok 20 eves es nem csak a 20 eveseke a vilag :)
2022. márc. 1. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!