Miért ilyen megbízhatatlanok az emberek?
Figyelt kérdés
Elegem van h senkivel se beszélgetek az érzéseimről mert mindig vissza hallom mastól. És az a legundorítóbb az egészben h amikor megkérdem kitől hallotta akk nem mondja el mert "titok" de amikor engem kibeszélni akk az nem titok...
És egyszerűen bele őrülök h tele vagyok stresszel amivel nem tudok egyedül megbírkózni de segítséget se kérhetek mert csak rosszabb lesz.
Sokszor mar idegeneknek öntöm ki a lelkem akik több mérföldre vannak tőlem csak azért mert tudom h úgysincs közös ismerős aki előtt lejáratna.
2022. febr. 28. 22:36
11/14 anonim válasza:
Nagyban befolyásolja hány éves vagy, de valoszinű rosszúl választasz barátokat.
12/14 anonim válasza:
#11 Nem, ezt nem az életkor befolyásolja. Én mind a kis és nagyobb gyerekek, kamaszok és felnőttek közt is bőven találkoztam ezzel a gusztustalan jelenséggel. Nehogy azt hidd, hogy számított a kor. Az emberek attól, hogy idősödnek, nem változnak. Sőt.
13/14 anonim válasza:
Amíg ember lesz addig lesz gonoszság.
14/14 anonim válasza:
Egyszerű a megoldás, mondj mindenkinek egy más sztorit, és amelyiket visszahallod, az az ember lesz a hunyó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!