Miért vannak olyan emberek akik teljesen megbízhatatlanak tartják össze vakcinát és még is beoltatta magát?
Figyelt kérdés
2021. aug. 17. 15:49
1/9 anonim válasza:
Szia, egészségügyi dolgozó vagyok. Nem szeretném beoltatni magam, nagyon kétségbe vagyok esve :( ugye szeptember elején megszűnik a jogviszonyom, ha nem oltatom be magam. Nem tudom mit csináljak.
2/9 Sh4dowth3w0lf válasza:
Eltérő okai lehetnek. Az egyik ismerősöm például még azt is alig hiszi el, hogy létezik a vírus de azért beoltatta magát, "Ha gyerek szeretne állatkertbe menni, nehogy már ne engedjék be őket."
3/9 anonim válasza:
1-es
Nem tanultatok anno az oltások hatásmechanizmusáról ?
4/9 anonim válasza:
Azért, hogy külföldre tudjanak utazni.
5/9 anonim válasza:
Feleségem is eüben dolgozik és csak a nyomorultak zsarolása miatt volt kénytelen beoltatnia magát. De remélem, hogy megtaláltuk a módját, hogy ezt a "mérget" közömbösítsük a szervezetében.
6/9 anonim válasza:
Már annyira unalmas ez az "egészségügyi dolgozó vagyok" szöveg :D És akkor mi van hogyha sikerült letenned az ápoló OKJ-t? Most higgyük el, hogy értesz hozzá mert két emelettel feljebb dolgoznak ehhez értő emberek, vagy mi? XD Semmi közöd a vakcinához attól még, már nagyon gáz erre hivatkozni, hogy te EgÉsZségÜgYi DoLgOzÓ vagy. :DDDD
7/9 anonim válasza:
6-os!! Te miről beszélsz itt?? Az elmebeteg csoportot ne itt keresd, ez vakcinás!
Az, hogy eü dolgozó, az jelen estben azt jelenti, -bár látom, hogy te annyira gyenge vagy fejben, hogy még így sem fogod megérteni - hogy meg lettek zsarolva, hogy vagy oltatnak, vagy kirúgják őket!! Tehát itt csak a te fejedben van az, hogy bárki azért képzeli magát szakértőbbnek, mint te, mert az egészségügyben dolgozik.. Talán sikerült rendet rakni a fejedben, vagy még nagyobb káoszt teremtettem????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!