Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » 20 évesen túl fiatal vagyok...

20 évesen túl fiatal vagyok meghalni?

Figyelt kérdés

Nincsenek nagyon kilátásaim, bármit kitalálok, megkérdőjelezem magam, mindent hamar feladok. Nincsenek barátaim, egyedül vagyok, otthon nem szeretek lenni, de nincs nagyon máshova mennem. Nem vagyok hülye, de túl lusta vagyok bármihez is. Félek belekezdeni dolgokba, mert nem megy jól, úgyis feladok mindent vagy csalódást okozok.

Minden nap szörnyen érzem magam, mert én vagyok anya második gyereke, aki nincs jól és jól kéne lennem, de nem vagyok. Mostanában mindent és mindenkit elveszítek. Sose voltam teljesen boldog, eddig minden évem, mióta csak emlékszem, szorongással, depresszióval, vissza-vissza térő öngyilkos gondolatokkal telt.

Vannak elképzeléseim, de úgy érzem, mindent túl nehéz elérni és sosem lehetek boldog. Igazából talán meg se érdemlem. Akaratom ellenére túl sok embernek ártottam.

Ha meghalok, jobb lesz nekem? Ha tovább élek, mikor lehet azt mondani, hogy "oké, feladhatod, ez nem lesz már jobb soha sem"?

2022. febr. 28. 19:36
 1/6 anonim ***** válasza:
88%
Fordulj pszichológushoz. Én is járok és nagyon jó döntés volt
2022. febr. 28. 19:41
 2/6 anonim ***** válasza:
88%

Nem szabad öngyilkosnak lenni!

Bízz magadban, legyen önbizalmad! Nem szabad meghalni és feladni semmikor sem! Vannak olyan szervezettek akik segíttenek azoknak, akik öngyilkossok szeretnének lenni!

2022. febr. 28. 19:46
 3/6 anonim ***** válasza:
64%
El kell fáradni egy szakemberhez. Ez a helyzet. Minden más csak kifogás.
2022. febr. 28. 20:04
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Többször volt nekem is öngyilkos gondolatom. Utána amikor olyan dolgok történtek amik nagyon boldoggá tettek, arra gondoltam ,ha akkor feladom, sose élem át azokat. Nem mondom, a mai napig van hogy azt érzem feladnám. De mindig van valami ami bebizonyítja, megéri kitartani. Nagyon remélem te is megtalálod ezeket a dolgokat.
2022. febr. 28. 20:08
 5/6 anonim ***** válasza:
85%

Üdv!

Ebben az országban nem csodálom.

Mondjuk itt is meg lehet csinálni,csak máshol ugyanazzal az erővel 10x annyit érsz el.

Na mindegy.

Szerezz egy kis protekciót,qrd egy cégtulaj lányát,valahogy intézd el...

Utána meg ha a cégtulaj szereti a focit,hirtelen te is szeresd a focit,és véletlen legyél jóba vele.

Kész.

Meg van oldva.

2022. febr. 28. 20:31
 6/6 anonim ***** válasza:
88%
Pszichológus. Azonnal.
2022. febr. 28. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!