Miért kell egy fiatal nőnek fájdalmakkal élnie? És esetleg rákban meghalni?
Random káosz van, nem Isten, már az is csoda, hogy megszülettél vagy éltél egy napot is.
Amennyire mindegy ennek a bolygónak, az hogy te vagy én vagy bárki él rajta vagy sem, na pont annyira mindegy Istennek is!
Egyedül az ember képzeli be magának, hogy van célja, értelme, szerepe a létezésének, pedig csak egy ajándék az univerzumtól.
Te egy kisebb ajándékot kaptál mint a többiek.
Ennyi.
Erre szerintem ne így gondolj. Én nem hiszek Istenben, ezért erre nem biztos, hogy tudok elfogadható választ adni neked.
A rákot és más betegséget is senki sem érdemli meg és "magasabb, spirituális" oka sincs. (Szarul osztódnak a sejtek. Mindenkinél előfordul, mindenkinek a genetikája ilyen, ha nem ilyen lenne, akkor nem is léteznénk, hiszen a sejtek elöregednének és elpusztulnának nagyon rosszul. Pusztán a balszerencsén múlik, ha valami nagyon rosszul alakul. Szóval genetikailag sem rosszabb az, akinek van valami ilyesmije.)
Tehát első körben ne magát hibáztassa a beteg érte. Nagyon rossz útra viheti a beteget és ronthat a gyógyuláshoz való hozzáállásán.
Én azt veszem észre, hogy az ezoterikusak nagyon érzéketlenek a témában és egyedül az anyagi hasznot keresik a gyógyulni vágyó emberekben, ezért kerülni őket messzire.
Ez az időszak, amikor az embernek saját magára és az egészségére kell koncentrálnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!