Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Introvertált emberként mit...

Introvertált emberként mit utálsz és mit élvezel a társasági életben?

Figyelt kérdés

Pl. én szeretem mások sztorijait hallgatni, van akinek tök jó az aurájában lenni, van akivel jót tudok beszélgetni, de ki nem állhatom ha nekem kell a középpontban lennem.

Ha valamit igazán utálok, az az, mikor elkezdenek nyúzni az emberek, hogy nyomuljak, dumáljak többet, meg ezek a sablonos dolgok, amik amúgy az extrovertáltakra jellemzőek. Hogy úgymond fejlődjek, meg lépjek ki a komfort zónámból. Csak ezek nekem nem jóleső tevékenységek.

Nektek mi az, ami hasonló érzéseket kelt? És hogy tudtok ebben az extrovertáltaknak kedvező világban érvényesülni, ami nem azt váltja ki, hogy egyfajta állandó diszkomfort érzéssel kell élnetek? Mi az a munka amit jólesően tudtok végezni?

2022. febr. 28. 17:10
 1/9 anonim ***** válasza:
89%
Nem utálok semmit, egyszerűen csak nem mindig vágyom rá.
2022. febr. 28. 17:13
 2/9 anonim ***** válasza:
83%

Minden rendben van a társasági élettel számomra.

Azt utálom csak, hogy hamar kifáradok és hamar vége a bulinak nálam. Pedig amúgy szeretem az embereket, szeretek beszélgetni, szeretek előadni is.

2022. febr. 28. 17:28
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Velem is ugyanez van, amikor mellettem beszélgetnek, nem szólok bele, de amúgy szeretem hallgatni a sztorikat.

Azt viszont gyűlölöm, amikor elkezdenek bãszogatni, hogy miért vagyok ilyen csendes, miért nem szólalok meg sohasem, stb. Vagy amikor valamit kérdeznek tőlem, pl. egy eldöntendő kérdést és válaszolok rá hogy "igen/nem", mire beszól valamelyik értelmes, hogy "Oh...Hát ezt jó rövidre zártad", vagy ilyesmi. Mit kéne még mondanom egy eldöntendő kérdésre???..

2022. febr. 28. 17:28
 4/9 A kérdező kommentje:
Hú igen. Én is mindig 2 szóban összefoglalom, amiről mások egy egész délutánt tudnak rizsázni.
2022. febr. 28. 17:32
 5/9 Turner-Virgil István válasza:
Másoknak valami jót tenni úgy, hogy ne utasítsák el, de ne is hálálkodjanak, hanem tekintsék természetesnek. Elég egy egyszerű köszönet vagy egy hálás tekintet. Ilyenkor jól érzem magam, akkor is, ha egyébként rossz kedvem van vagy depresszió kínoz.
2022. febr. 28. 17:40
 6/9 anonim ***** válasza:

Szeretek hasznos lenni és csapatban hasznos dolgokat csinálni, olyan dolgokról beszélni, amitől én is gyarapodni tudok, szeretek másfajta gondolkodásmódokat, embereket megismerni.

A legjobban az üres időt utálom. A legtöbb ember olyan dolgokat talál szórakoztatónak, amin én elunom magam. Például filmet néznek egymás mellett némán meg elmennek szórakozni olyan helyre órákon keresztül éjszakába nyúlóan, ahol csak megsüketülni lehet, de hozzá sem tudsz szólni a másikhoz. Én nem szeretem az ilyen filmes - zenés közösségi élményeket, ha ez kell, akkor hazamegyek és otthon kényelmesen hallgatok meg nézek dolgokat. Azt sem szeretem, mikor emberek sztárokról meg ilyen hülyeségekről pletykálnak. Tök unalmas és üres nekem.

2022. febr. 28. 17:48
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Engem is az idegesít, amikor csesztetnek, hogy mért nem vagyok nyitottabb, dumáljak többet, lépjek ki a "komfortzónám"-ból. Idegesítenek az ilyen emberek, akik nem tudják elfogadni, hogy a másik csendesebb. Szerencsére nem minden extrovertált ilyen.
2022. febr. 28. 17:52
 8/9 anonim ***** válasza:
91%

igazából mindent szeretek a társasági életben, egy a fontos, hogy félre tudjak vonulni, ha úgy érzem, sok belőle

én elég könnyen be szoktam vágódni új társaságokba is, könnyen központi szerepbe kerülök, és ideig-óráig élvezem is, aztán viszont nagyon terhessé válik és nem tudom fenntartani. nekem ez a legidegesítőbb.

2022. febr. 28. 17:52
 9/9 anonim ***** válasza:

Sokmindent, amiket leírtatok itt.

Szeretem, ha mindenkit hagynak szóhoz jutni, mindenkit meghallgathatok, és senki nem beszél bele a másik mondandójába, hanem kivárja, míg befejezi a beszélő.

Utálok bármi alapzajt, vagy zenét, amit túl kell beszélni.

Kérdésedre: Nem tudok érvényesülni, és nem is igazán akarok, máshogy mondanám, nem én akarok érvényesülni, hanem amin dolgozok, annak kell megállnia a helyét. Nem érvényesülni akarok, hanem jó munkát végezni, mások hasznára lenni. De valóban sokszor nem ez számít, hanem az "érvényesülés", a kapcsolatok.

Csak akkor nincs semmi diszkomfortérzésem, ha nincs ember körülöttem, nekem ilyen munka a legjobb.

2022. máj. 5. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!