Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha megadba nézel, akkor neked...

Ha megadba nézel, akkor neked van olyan dolog amit úgy érzel, hogy ebben az életben mindenképpen meg kell hogy tegyél? (mert "küldetésednek" érzel ebben az életben)

Figyelt kérdés

2022. febr. 27. 03:18
 1/4 anonim ***** válasza:
76%
Igyekszem minél több emberen segíteni, és én is minél jobb emberré válni.
2022. febr. 27. 03:26
 2/4 anonim ***** válasza:
63%
Igen, a jelenlegi munkahelyemről nagyon erősen tiplizni.
2022. febr. 27. 06:00
 3/4 anonim ***** válasza:
Nincs ilyen. És lám, nincs is semmi motivációm az élethez...
2022. febr. 27. 20:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Volt ilyen, de 2 évvel ezelőtt megtettem. Az elején még csak küldetésként fogtam fel, amit (legalább) egyszer az éltben mindenféleképpen meg kell tennem, segítenem kell valakin, aki ugyanabban a cipőben jár, mint amiben én jártam anno. Amikor már benne voltam a küldetésben, akkor tudatosult bennem, hogy ez nem csak egy "feladat" a számomra, amit mindenféleképpen véghez kell vinnem, hanem óóóóóriási felelősség is. De elképzelhetetlenül nagy! Ezzel nem számoltam az elején, csak a feladatra koncentráltam. A küldetés közepénél, második harmadánál járva már akkora teher volt a vállamon a felelősség, hogy azt hittem, nem fogom tudni végigcsinálni és belerokkanok. Hatalmas volt a súly. De végül is minden jól alakult a végére, "teljesítettem" a küldetésemet és nagyon megkönnyebbült a lelkem. Viszont nem biztos, hogy még egyszer végigcsinálnám, vagy nem biztos, hogy még egyszer végig tudnám csinálni ugyanezt. Elképzelhetetlenül nagy felelősség volt, konkrétan valaki másnak az élete volt a kezemben. A másik része a dolognak pedig az, hogy ehhez a küldetéshez nagyon-nagyon meg kellett találnom azt a személyt, azt az embert, akin segíteni lehetett, aki meghallotta a szavaimat és aki "hagyta magát" megmenteni vagy kisegíteni a nagyon nagy bajból. Szóval nem elég önmagában a küldetéstudat, hanem nagyon kellenek hozzá a megfelelő emberek, partnerek, akik befogadóak, nyitottak, nagyon kell a közös együttműködés. Hiába akarom én (a küldetéstudatomat véghezvinni), ha ő -a másik fél- nem akarja. Ez az egyszeri és nagyon sikeres eset után volt még 2-3 másik próbálkozásom, de azok nagyon hamar elhaltak, mert valahogy nem sikerült úgy megéreznünk egymás rezgéseit, mint az első alkalommal, így nem sikerült egymásra hangolódnunk sem. Ezek a próbálkozások nagyon hamar el is haltak. De az első, az az egy, ő nagyon mélyen megmarad bennem amíg élek. És biztos vagyok benne, hogy ez fordítva is igaz, mert megváltoztattam az egész életét, a sorsát. Már nem törekszem arra, hogy másokkal is ezt tegyem. Azt hiszem nekem ennyi volt a küldetésem és itt véget is ért a dolog. Annak az egyetlenegy embernek megmenteni az életét.
2022. febr. 28. 04:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!