Mit jelent, ha valaki másodszor visszanéz valakire?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy 2 ember iskolában/munkahelyen összenéz, aztán az egyik ahogy megy elfordítja a fejét, és utána megint visszanéz a másikra. Remélem értelmes valamennyire 😅2022. febr. 25. 17:43
1/10 anonim válasza:
1.Csak úgy.
2.Nézte hogy te nézde e?
3.Látott rajtad valamit.
4.Tetszel neki.
5.Stb.
2/10 anonim válasza:
Ez kb. semmit nem jelent! Szóval ne kezdj el azon kattogni,hogy lehet tetszel neki,főleg ha nő volt te pedig férfi vagy.
3/10 anonim válasza:
Oda pillantok véletlenül, majd elgondolkozom, hogy "ez most engem bámul"? Megint odapillantok, és megállapítom, hogy igen.
4/10 A kérdező kommentje:
2: Nem kattogok ezen. Amugy en vagyok a no.
2022. febr. 25. 19:08
6/10 anonim válasza:
Semmit, akár csak látott egy furcsa árnyékot az arcodon vagy ilyesmi...
7/10 anonim válasza:
1. Ismerősnek tűnt.
2. Furán megnézett, megbámult, ezért én is megbámultam.
3. Csak úgy
8/10 A kérdező kommentje:
7-es:
Eleve ismerosrol van szo.
2022. febr. 27. 20:39
9/10 EgyCseppaTengerből válasza:
Nekem is volt már olyan, hogy ránéztem valakire, de annyira el voltam foglalva a saját gondolataimmal, hogy le sem esett, hogy ki az, csak utána jöttem rá, hogy ismerős volt, így visszanéztem rá. :) De hogy volt ez? Egymás mellett haladtatok/egymással szemben és úgy nézett rád 2x? Mert akkor lehet ez. Vagy már elmentetek egymás mellett és neked is hátra kellett nézned ahhoz, hogy ezt észrevetted? Ha ez volt, akkor indulj ki magadból, hogy te miért nézted.
10/10 anonim válasza:
Nem jo a szeme, vagy azt hitte egy jetit lát és jobban megnézte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!