Miért csinàlhatta mar másodszor?
Figyelt kérdés
Egy pasas van hogy elsétál mellettem többször, és végig maga elé néz, nem néz rám. Aztán amikor majdnem elsétált mellettem akkor nézett rám 1 pillanatra.
És másik eset, sétáltam be reggel az épületbe, ő bent állt, meglátott az ablakból. Aztán először elfordult, majd megint rám nézett és addig amíg be nem mentem teljesen.
Remélem érthető😅
2020. okt. 15. 19:42
1/6 anonim válasza:
Én csúnya vagyok férfiatlan stb stb stb.. én oda oda pillantok sokszor nőkre hogy lássam hogy néznek rám mert tudom hogy lenéznek amiatt meg undorodnak tőlem. Lehet nek is ez a baja.
2/6 anonim válasza:
Tisztázzuk le milyen választ vársz, mert ha azt várod, hogy biztos tetszel neki, én meg véletlen mást írok, akkor le leszek pontozva :D
4/6 anonim válasza:
Hol ide nez, hol oda, es neha pont rad nez, aki pedig bamulja ot.
5/6 anonim válasza:
Szerintem inkább te nézed öt, ha még arra is emlékszel, hogy pontosan kétszer fordult elö ez az eset.
6/6 anonim válasza:
Evek ota szerelmes beled es a sirba fogja vinni magaval a titkat. Lehetne a valasz, ha nem tudnank, te vagy a hirhedt mellkasomrol a hasamra nezett es lattam, hogy a fenekem nezi, notorius kerdezo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!