Mi a véleményetek a rasszista, vagy pl homofób emberekről ?
Huhh, tegnap szembesültem önmagammal: rasszista vagyok.
Még ma is felemásan érzem magam, hiszen fennen hírdettem a rasszizmus rossz.
Ítélkeztem egy kép alapján csak a látszatnak híve. Most pedig magyarázkodhatom hogy nem is, én másképp gondolkodom, de nem... Megfogalmazódott bennem hogy ezzel az emberkével nem akarok egy platformon lenni.
Pedig csak egy profilkép volt és elindult az elutasítás részemről: különbnek, többnek éreztem magam.
Szóval rasszista vagyok, nincs mit ezen szépíteni.
8 - Azt rosszul hitted, ugyanis olyan marhaságot, hogy MINDENKIT el kell fogadni, senki nem mond, sem a liberálisok, de még az anarchisták sem.
A liberális nézetek szerint azt kell elfogadni, ami a többi embernek nem árt. Így tehát, ha valaki a saját neméhez vonzódik, és pl. két férfi sétál kézen fogva az utcán, azzal az égvilágon nem ártanak senkinek. Ezzel szemben a homofóbok, akik ilyenkor odamennek és belekötnek másokba, társadalmilag károsak.
Természetesen nem hallhattál olyat senkitől, hogy mindenkit el kell fogadni, szerintem nincs olyan ember a Földön, aki azt mondaná, hogy fogadjuk el a gyerekgyilkosokat, vagy a háborús bűnösöket. Ha te az elfogadást így értelmezted, akkor nem értetted meg a lényegét.
Szerintem a rasszista ember és a homofób sem árt mindenkinek, mert egy nagyon kis réteg van, amelyik valóban odamegy és beleköt másokba. A legtöbb csak magában puffog meg max a baráti körben, amivel szintén nem árt senkinek.
A gyilkosokat ne keverjük ide szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!