Mi mindannyian akik fent vannak ezen az oldalon egy nagy lúzer emberek vagyunk?
Figyelt kérdés
Aki itt kérdezget vadidegen valakiktől ahelyett hogy megoldaná a problémáját saját maga, az egy lúzer gyenge valaki lehet véleményem szerint.2022. febr. 21. 17:45
1/25 anonim válasza:
Szerintem csak neked vannak önértékelési problémáid.
2/25 anonim válasza:
én kb. szökőévente egyszer kérdezek. pofázni viszont szeretek (de ezzel meg elég sokan így vannak a GYK-n kívül is).
3/25 anonim válasza:
Már miért lenne mindenki lúzer? Nem csak lelkizős témák jönnek fel, hanem sokszor szakmai vagy hobbi témák is. Vagy informatikai témák, tapasztalatcserék, stb. Ez aligha lenne lúzer.
Lúzer inkább az, aki megfelelési, konformitási indíttatásból kérdez, legtöbbször a "Szerintetek gáz, ha..." kezdettel. Na ott van némi lúzeres beütés.
4/25 anonim válasza:
Sok kalandom volt már innen.Józsi bácsi 64F
5/25 anonim válasza:
Szerintem meg az a lúzer, aki még névtelenül sem mer segítséget kérni, nem akar tanulni, jobb lenni önmagánál.Írom ezt úgy, hogy eddig kétszer írtam ki kérdést, amiben recept után érdeklődtem.Én szívesen segítek akinek tudok, nem tartom kevesebbre azt, aki értelmes kérdést tesz fel.
6/25 anonim válasza:
Csak én vagyok lúzer. A többi Gyakoris nem.
7/25 anonim válasza:
1# is az lehet biztosan.
Itt szerintem kb 70% az aránya a mentálisan gyenge zavaros embereknek. Most ne gyertek azzal hogy nem csak lelkizős stb kérdések vannak.
Miért nincs barátotok, családtagotok akiknek feltehetnétek ugyanezen kérdéseket?
De ha nem is lúzer, vmi gond van itt mindenkivel.
8/25 anonim válasza:
én szórakozásból vagyok itt..ilyen hülye kérdést máshol nem olvashatok
9/25 anonim válasza:
Jól mondod előző, 1es mit álszenteskedik itt, ő is egy sérült valaki lehet.aki itt van mind az nem kell a kozmetika ugyan már 1es
10/25 anonim válasza:
7: Mert nincsenek barátaim. Mégis kitől kérdezzek? Így fontos embernek érzem magamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!