Mit tennél ha? volna egy szerencsétlen szegény ágrólszakadt lúzer fiad aki egyszercsak leülne veled szemben S közölné: - Comingoutolok. Erre kiakadnál hogy még ez is majd a további szövegéből kiderülne,
Figyelt kérdés
hogy még ezt a fogalmat sem ismeri normálisan, s arról van szó hogy évekkel ezelőtt belekezdett titokban egy vállalkozásba, s annyira jól megy neki hogy mostanra milliárdos lett, s ezt akarja ép bevallani neked.2022. febr. 10. 15:14
1/9 anonim válasza:
Én örülnék, ha a lúzer fiam titokban milliárdossá vált volna...
2/9 A kérdező kommentje:
De akkor is ha osszekeverne azzal amikor azt vallja be valaki hogy homokos?
2022. febr. 10. 15:22
3/9 A kérdező kommentje:
Mert azért ez szerintem így nagyon gáz
2022. febr. 10. 15:23
4/9 anonim válasza:
Hát, tuti jobban örülök annak, hogyha a fiam azt jelenti be, hogy milliárdos lett, mintha azt jelentené be, hogy b#zi.
5/9 anonim válasza:
hát várj... nem meleg + nagyon gazdag? ":D te szülő vagy egyáltalán mert kb ez a szülők álma hogy a fia hetero gazdag legyen! ":DDD
-_-"
6/9 A kérdező kommentje:
Melegségről nem volt szó. Elmondása szerint ez gazdasági comingout. Csakhogy ilyen nincs.
2022. febr. 11. 06:28
7/9 anonim válasza:
Ha megoldaná, hogy milliárdos legyen, akkor valszeg nem volt lúzer se, csak sajátos.
Én sose akadnék ki. Normális ember sose akad ki.
Jól ismeri. A coming out ezt jelenti elsősorban. Csak mert valami hibszter két éve felkapta ezt a melegek szexualitásuk bevallására, semmit se jelent.
Ez egy üzleti, anyagi coming out.
3#, Te nagyon gáz vagy.
Van gazdasági coming out. Mindenféle coming out van, amit az egyén valamiért nem ber elmondani, de el akarná.
Idióta.
8/9 A kérdező kommentje:
A stílusod téged minősít.
2022. febr. 11. 20:25
9/9 anonim válasza:
Örülnék, hogy sikeres ember lett belőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!