Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tegyek, ba borzasztóan...

Mit tegyek, ba borzasztóan irigy vagyok azokra az emberekre, akik jól beszélnek idegen nyelveken?

Figyelt kérdés
Olyan jó, hogy nekik megy, csak úgy ragadnak rájuk a szavak, 1 év után folyékonyan beszélnek. Én ezzel szemben nagyon buta vagyok, még 10 szót sem tudok megtanulni naponta, mert rossz hozzá az agyam. Ez elég nagy frusztrációval tölt el, légyszívesebben ellátnám az idegen nyelveken beszélők baját, mert irigy vagyok rájuk.
2022. febr. 20. 23:01
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Elég nagyon probléma ez. Nyelvtudás nélkül nem vihetem sokra az életben. Egyetem, menő munkahely, külföld, elfelejheten, itt rohadhatok Magyarországon kevés pénzért. 😢
2022. febr. 21. 10:57
 12/14 anonim ***** válasza:
Az irigység nagyon jó dolog, mert választási lehetőséged van, hogy miként élsz vele. Vagy a javadra fordítod, mint motivációt és azt mondod, hogy ha másnak sikerült, akkor nekem is fog (még akkor is ha picit több idődbe telik) vagy hagyod, hogy eluralkodjon rajtad és visszahúzzon.
2022. febr. 21. 11:16
 13/14 A kérdező kommentje:

Ez is igaz!

2022. febr. 21. 11:17
 14/14 anonim ***** válasza:
A nyelvtudást az igazolja, ha beszéled a nyelvet :D állásinterjún is váltanak az adott nyelvre, hogy lássák tudsz e beszélni, hiába van papírod...az sok embernek van, de a diplomához nyilván kell ezt értem...de azért egy origo nyelvvizsgát fogalmatlanul is le lehet rakni...
2022. febr. 21. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!