Vajon valóban rosszat tesz nekem az öregedés?
15-18 éves korom között sok dicséretet kaptam a külsőmre, még olyan srác is megbámult, aki amúgy a barátnőjével volt.
Most huszonévesként viszont semmi. Oké, benne van ebben a maszk korszak is, de tényleg semmi. Ennyire sokat csúnyultam volna az évek alatt? Van ilyen?
:S De gáz volt ez a kérdés.Engem soha nem érdekelt,hogy másoknak tetszem-e,vagy sem.Magamnak elég megfelelnem...Igaz én férfi vagyok.Nem tudom mi a jó abbana kérdezőnek,hogy dícsérgetik a külsejét "idegenek".
Azt még megérteném,ha a párjának akarna tetszeni...De ez ilyen magamutogatásnak tűnik.
13-as voltam.Kedves kérdező.Nem bántásból írtam,de nézz utána h. mit jelent a magamutogatás szó.Te pont ilyen lehetsz...Az emberek elég nagy százalékát érinti.
Elég gáz h.,huszonéves létedre ilyen kérdéseket teszel ki ide.Ez is a szereplési vágyadról szól,hogy figyeljenek rád...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!