Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Vajon valóban rosszat tesz...

Vajon valóban rosszat tesz nekem az öregedés?

Figyelt kérdés

15-18 éves korom között sok dicséretet kaptam a külsőmre, még olyan srác is megbámult, aki amúgy a barátnőjével volt.

Most huszonévesként viszont semmi. Oké, benne van ebben a maszk korszak is, de tényleg semmi. Ennyire sokat csúnyultam volna az évek alatt? Van ilyen?

2022. febr. 18. 22:08
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Ha elhanyagoltad magad, akkor ennek ez a következménye.

Viszont szerintem inkább csak túl dramatizálod a dolgot.

2022. febr. 18. 22:09
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

"még olyan srác is megbámult, aki amúgy a barátnőjével volt"

Ennek nem a szépséged az oka, hanem a hapsi tahósága.

2022. febr. 18. 22:24
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Amúgy furcsa, hogy téged random emberek dicsérgettek. Sokkal életszerűbbnek érzem, hogy a középiskolai barátnőid voltak, most meg már nem jársz velük egy osztályba.
2022. febr. 18. 22:28
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Abban a korban mindenki gyerek, ömlesztik a bókokat. 20+ évesen már nők és férfiak sem "fangirl"-ösködnek.
2022. febr. 18. 22:35
 5/18 A kérdező kommentje:

Nem random emberek dicsérgettek, hanem megnéztek.

20+ évesen viszont már meg sem néznek, pedig nem hanyagolom el magam. Gondolom sz.r a genetikám.

2022. febr. 18. 22:38
 6/18 anonim ***** válasza:
30%
Sajnos van aki korán öregszik ☹️
2022. febr. 18. 22:47
 7/18 anonim ***** válasza:
76%

Tinikorban bárkire ráizgulnak a kispasik, még az élettelen tárgyakra is.

Huszonévesen már csak azt veszik észre aki bejön nekik.

2022. febr. 18. 22:49
 8/18 anonim ***** válasza:
Esetleg akkor nem volt rajtad termeszetellenes smink es nem vasaltad a hajat lenyaltra, most meg igen? En nem tudom, csak nem elhanyagolhato szempontok.
2022. febr. 18. 23:02
 9/18 A kérdező kommentje:
Nem, ilyen drasztikus változáson nem estem át. Sőt, akkoriban még nem is sminkeltem magam, manapság is csak enyhén. Semmi extra.
2022. febr. 18. 23:07
 10/18 anonim ***** válasza:
#5 Vagy te is átszoktál a mom fitre, oversized darabokra... Engem azóta nem néznek meg úgy. Egyik nap felvettem egy régebbi testhezállóbb farmert, mert a wide leg, mom fit stb farmerjaim véletlen egyszerre kerültek a szennyesbe és akkor tűnt fel, hogy újra jobban megnéznek.🙄
2022. febr. 18. 23:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!