Külföldön lazítanak. Tehát aki 4-szer beoltatta magát és az oltatlan ugyanolyan jogokkal rendelkezik. Aki most oltott az nem irigykedik?
Figyelt kérdés
Sok oltott örült hogy "háhá oltatlanok nemjöhettek mekdonálcba beülni" mostmeg.
Vagy azért nyugodtabbak mert "nem lesz olyan súlyos a lefolyás egy egyetleges covid megbetegedésnél"?
2022. febr. 18. 16:48
1/8 anonim válasza:
Én be vagyok oltva, de nem érdekel az ilyesmi. Kb annyira nagy fáradság ez az egész oltásosdi, mint elmenni a boltba. Azért meg nem vágom földhöz magam, ha feleslegesen mentem, mert nincs nyitva. Pont ugyanennyire hat meg, ha nincsenek többletjogaim.
2/8 anonim válasza:
4x??? miota adjak a 4. oltast??
3/8 anonim válasza:
2. mar legalabb egy honapja adjak a negyediket
4/8 anonim válasza:
ja azt jo tudni. nekem eddig 2 van, es igy oltottnak szamitok
5/8 anonim válasza:
Marhára nem érdekelnek az oltatlanok, meg a jogaik, védekezésül oltattam.
6/8 anonim válasza:
Nekem mindegy, hogy az oltatlanok mit csinálnak, a saját életemmel foglalkozom.
7/8 anonim válasza:
A 2 oltasommal lassan mar en is oltatlannak szamitok :D
Nem erdekel mar az egesz.
8/8 anonim válasza:
Nem zavar, hogy nincs több jogom, maximum az, hogy, ha egy oltatlan kapja el tőlem véletlenül, akkor esetleg komolyabb baja lehet, mint nekem valaha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!