Jártatok már úgy hogy valahol vettetek valamit, gondosan eltettétek a visszajárót, viszont a vásárolt dolgot meg ottfelejtettétek?
Mert én most pont így jártam.. :D
Még délelőtt vettem egy nagy csomag savanyúságot, emlékszem még meg is lepődtem hogy milyen drága.. Eltettem a visszajárót, egy pillanatra elgondolkodtam hogy a nyugtát eltegyem e, de végül otthagytam.. Elköszöntem és eljöttem.
Most este meg csináltam egy kolbászos szenyát, be is ugrott hogy van savanyúság, eszek mellé azt is.
De látom hogy nincs a hűtőben a savanyúság.. :D Kb egy pillanat alatt végigfutott az agyamon, hogy nem emlékszem hogy betettem volna a kocsiba és arra sem hogy kivettem.... Vagyis elég sanszos hogy ott hagytam.. :D
Holnap mehetek vissza égő fejjel hogy "Ne haragudjon, tegnap itt vásároltam egy........"
Lehet várta hogy pár percen belül visszamegyek.. :D De nekem csak most tűnt fel.. :D
Más is járt már hasonlóképp??
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!