1/10 anonim válasza:
Álmosan. Ruhellem a reggeleket. Dolgozni sincs kedvem menni, szokas szerint...
2/10 anonim válasza:
Hát: hónapok óta nem alszom jól. Elkezdtem egy szakdogát készíteni, azt folytatom ma is. Közben állásvadászat, mert a munkahelyemen egy megoldhatatlan helyzet alakult ki, ami tart hónapok óta, és már nm akarom ott folytatni.
4/10 A kérdező kommentje:
Hát én sajnos a napokban kaptam el egy náthát, remélem nem Covid.
2022. febr. 15. 07:48
5/10 anonim válasza:
Kimerülten, úgy érzem semmi alvás nem segít, 2 napja megtudtam, hogy babát várok, így meg van az ok :))
6/10 anonim válasza:
Jól, nincs most olyan szép idő, de kárpótol a társaság🤗 meghogy jo az outfitem ma😆
9/10 anonim válasza:
Boldogtalanul depressziósan. :(
10/10 anonim válasza:
Mentálisan fáradtan.
Meg sem merem számolni, hány előadást, beadandót kellene megcsinálnom közeli határidővel, még sincs elég erőm rá, hogy nekiálljak :( pedig így ennek nem lesz jó vége..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!