Sikeresnek érzed magad az életedben?
20 vagyok. Nem érzem magam sikeresnek eddig, de még változhat. Voltak céljaim, amiket vegyesen sikerült eddig teljesítenem. Meglett a jogsi, C1 angolból (ez nem volt tervben amúgy, hirtelen felindulás volt, mert egy tanáromnak akartam bizonyítani😆😅), egyetemen tanulhatok, ott és azt, amit szerettem volna, és tanulmányi sikerek.
Eddig évekig minimum heti 2x, de max 6x sportoltam/mozogtam, most abszolút nem. Párkapcsolatom sosem volt még, barátaimat is egy kézen össze tudom számolni, életem most konkrétan 0. Egy ideig itt/neten próbáltam valamelyest pótolni, de hamar rájöttem, hogy nekem nem megy, és nem is szeretném már.
Azt hittem ennyi idősen lesz még minimum egy német B2-m és/vagy koreai B2-m (nem ítélkezni, messze a kpop berobbanása előtt kezdtem el tanulni). Arról nem is beszélve, hogy azt hittem ennyi idősen lesz egy (stabil?) párkapcsolatom és több barátom.
Viszont próbálok pozitív maradni és kicsit jobban előre gondolkodni, mint idáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!