Igaz az, hogy az alacsony embereknek nehezebb sikeresnek lenni az életben?
18 leszek nemsokára, fiú vagyok 171 centi (osztályban fiúkból a legalacsonyabb). Már nem nagyon fogok nőlni sztem, 1 év alatt kb csak 1 centit nőttem.
Barátnőm még nem volt meg úgy érzem nem tetszenek a lányoknak az alacsony fiúk.
Meg olvastam olyat is hogy aki alacsony azt kevésbé veszik fel dolgozni sok munkahelyre, ez mennyire igaz ez mostanában?
Nem hiszek teljes mértékben abban amit most írok, de azért mégis sok mindenhez hozzájárul. Ha így állsz hozzá akkor ilyen is marad a helyzet.
Magasabb nem leszel, de attól rengeteg más tulajdonságod lehet ami tetszik másoknak.
A lányok többsége meg 160cm-hez közeli.
Lehet, hogy a 175-180 centis lányokhoz alacsony vagy, de egy csomó nálad alacsonyabb lány van.
Egyébként nem vagy extra alacsony, ami gátolna bármiben is. Normális a magasságod.
Ismerek 160 centi körüli férfiakat, akik teljesen normálisan élik az életüket, van párjuk, munkájuk.
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy egy 180 cm-es férfi előnyben van hozzád képest. Szerintem azon nincs mit tagadni, hogy a mai társadalomban - szerintem helytelenül - a testmagasságot egy értékes, pozitív tulajdonságnak tekintik. De ez van, ez a génjeinkbe van kódolva szerintem.
Viszont nem vagy extrém alacsony egyáltalán. Több energia befektetésével vonzóbb férfi és jobbnak tűnő munkaerő lehetsz, mint egy 180 cm-es társad.
Az a fontos, hogy erőfeszítést tegyél, fejleszd és képezd magad, ne pedig azon búslakodj, hogy így elbánt veled az élet. Mindenki életében van olyan terület, amiben peches, a magas emberek között például soknak rossz a mozgáskoordinációja, könnyen levernek dolgokat stb. Ők is panaszkodhatnának, hogy milyen rosszak az adottságaik, de nem ez a megoldás, hanem fejleszteni kell azt, amit lehet és ami fejleszthető. Egy szép kiállású, egyenes hátú, idegen nyelveket beszélő, szakmájához jól értő embert szívesen alkalmaznak a testmagasságától függetlenül. Ez mind olyasmi, amire - ha interneted van és még megvannak a sulis jegyzeteid - ingyen szert tehetsz, csak az erőfeszítéseden múlik.
"Egy szép kiállású, egyenes hátú, idegen nyelveket beszélő, szakmájához jól értő embert szívesen alkalmaznak a testmagasságától függetlenül."
Ezzel nincs is baj. Csak éppen a nők egy igen jelentős része ettől még emberszámba sem vesz, ha nem vagy minimum 180 cm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!