Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van itt olyan személy, aki...

Van itt olyan személy, aki genetikailag nagyon sovány volt gyerekként és kamaszként is és ezért nem bántották soha?

Figyelt kérdés

Próbálok rájönni hogy ki lehet-e ezt egyáltalán kerülni vagy más sovany gyerekeket embereket nem is bántottak, csak engem? És itt most nem arra gondolok hogy valaki egyszer beszólt, hogy “kicsit hízhatnál” hanem rendszeres bantasokora. Van olyan aki ezt megúszta?

Én nagyon sovany voltam kb. 17 éves koromig. 10 éves koromban kezdődtek el a bantasok, kb. 6 even keresztül tartottak. Általánosban kezdték el a fiúk, aztán már az egesz osztály anorexiasnak hívott a nevem helyett. A mai napig ha meglátom ezt a szót egy random cikkben, hányingerem lesz. Tanárok is beszoltak emiatt, kérdeztek hogy adnak-e enni, majd középiskolában is folytatódott, volt hogy a folyosón kiabálták utánam hogy “itt jön az anorexiás”, itt már felnőtt 18 éves emberekrol van szó… Látok ma is sovany felnőtt embereket, gyerekeket, kiváncsi vagyok hogy ők megússzák-e vagy csak engem vert a sors ezzel. Nem tudok túljutni rajta.

2022. febr. 13. 01:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Gondolj arra, hogy ha valaki azzal piszkál hogy túl sovány vagy, azt irigységből teszi. A mai kor szépségideálja a sovány test. Olyan embert még nem láttam aki azt mondta hogy ő kifejezetten kövér akar lenni, ellenben teli van a világ olyan emberekkel akik soványságra vágynak.

Én kövér vagyok, engem ha bántanak, az azért van mert gusztustalan látvány a háj, nem jó rám nézni. Ha téged bántanak, az puszta irigység.

2022. febr. 13. 18:42
 12/15 EgyCseppaTengerből ***** válasza:
100%

Utolsónak: Van, aki a husis nőket szereti. Nekem azt mondogatja egy pasi, hogy szerencsém, hogy nem jöttem vele össze, mert felhízlalt volna, mert minél kövérebb egy nő, annál jobb.

Kérlek, ne írj ilyet, hogy gusztustalan látvány. Attól, hogy van rajtad súlyfelesleg, lehetsz gyönyörű és nagyon értékes ember, aki ugyanúgy az álom valakinek. Nincs olyan forma, amiért ne rajongana valaki.

2022. febr. 13. 18:53
 13/15 A kérdező kommentje:

En ténylegesen nagyon sovany voltam, ami mar nem a jo kategória volt, ettől függetlenül a mai napig nem értem hogy miért pont ezzel támadtak ennyire es miért ennyien…

Plane olyan, akinek tele volt az arca ragyával, vagy kövér volt, vagy nem volt foga… mert ilyenek támadtak engem. Őszintén az egyik fő bantalmazomnak mar írtam névtelenül durva dolgokat, és NAGYON jól esett bevallom. Sőt meg tervezem is hogy fogok.

2022. febr. 13. 19:16
 14/15 anonim ***** válasza:

12, ha csak husis lennék... Tudom hogy sokan szeretik akin van mit fogni, de az én esetemben ennél sajnos sokkal többről van szó.

De nagyon aranyos vagy, feldobtad az estém a kedvességeddel! Köszönöm! :)

2022. febr. 13. 19:16
 15/15 EgyCseppaTengerből ***** válasza:
100%
Nem baj, ha többről van szó, bármi állhat a háttérben és a nem csak csupán husi is tetszik valakinek! :) Ha téged zavar, akkor meg tudsz változtatni, de az a lényeg, hogy jól érezd magad a testedben. Ha jó így, akkor nincs semmi baj, hiába jönnek az egészségtelenséggel, sportolók, egészségesen táplálkozók is összeesnek hirtelen fiatalon, míg dohányzók, alkoholizálók élnek hosszú életet. Csodálatos vagy! :) Szép estét!
2022. febr. 13. 19:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!