Interneten miért van ennyi megmondó ember?
Ahogy felfigyeltem az ilyen közösségi oldalakon rengeteg a megmondó ember.. no de vajon való életben is ilyen jól megtudják mondani a dolgokat? Mondok egy példát: Tudok egy gyereket aki facebookon mindenféle politikai és más egyéb ilyen komoly témáról van véleménye, hozzászólogat 0/24-ben, hogy mit kellene tenni, mi lenne a helyes lépés stb. stb. azonban élőben meg tulajdonképen egy tehetetlen senkiről van szó, aki munkahelyen ha van valami probléma csak húzza a száját és egy szava sincs. Hát akinek ilyen nagy véleményei vannak meg ennyire tudja a világ nagy problémáira a megoldást miért csak egy bábu a munkájában?
Ti is ismertek ilyen embereket? Mit gondoltok mi váltja ki ezeket?
Én inkább itt gyakorin vagyok ilyen, Facebook-on egyáltalán nem szólok hozzá semmihez, nem is használom már kb.
Nem szeretek beszélni, viszont írni igen.
Plusz szemtől szemben valószínűleg a másik ember azt sem értené mit beszélek (volt már pár ilyen alkalom).
Mert a való életükben (életünkben) nem tudunk azonosulni.
Aki felregisztrál egy anonim fórumra és itt éli ki magát az gondolhatod hogy elég boldogtalan.
Az internetes kommentelő olyan mint az ideges sofőr, nem hiszem el miket képesek odakiabálni csak mert mindketten autóban ülünk, és feltartom kicsit a forgalmat....ha cska autó nélkül állnánk ott nem enné ebben biztos vagyok :D
Az internet egy szelep ami utatenged a frusztrációnak...
Ez nagyon könnyű. Írásban az ember bátrabb, szókimondók.
Na most a normálisak ezt tudják kezelni, de sajnos a mai világban hát eléggé leromlott az emberi színvonal.
Igazából nem kell törődni velük le kell tojni, való életben lapítanak mint egy kutya.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!