Miért lesz valaki úgynevezett internetes fotelharcos? És egyáltalán milyen emberek lehetnek ezek a való életben?
Szerintem amúgy tök változó, nem csak az lesz "nagyhangú" aki az életben nem az, hanem sokszor az is aki az életben is az.
Hobbin keresztül (túrázás) ismertem egy illetőt, viszonylag sikeres sportoló, jól néz ki, vannak barátai. Amikor beindult a Covid téma akkor hatalmas harcokat vívott túrázós FB csoportokban mert ő teljesen "maradj otthon" párti volt.
Én is vagyok olyan hülye, hogy néha leállok témákban vitatkozni, egyik haverom mondta is, hogy jó hülye vagyok, hogy arccal, valós profillal teszem.
És még csak az sem biztos, hogy a személyes vita jobb.
Hiszen sokszor ott is az "nyer" aki hangosabban és erőszakosabban hallatja a véleményét és nem az érvek meg józan ész.
Nyilván megvannak az "online" vitának is az előnyei, hátrányai. Na meg ott sem mindegy kivel vitázol, van akinek megvan hozzá az intelligencia, van akinek nincs.
És tény, hogy megvannak azok, akik csak a névtelenség mögé bújva léteznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!