Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Manapság normális, hogy egy...

Manapság normális, hogy egy férfi nagy sminkeket csinál magának?

Figyelt kérdés

Görgettem az instát, erre feldobott egy képet, amin egy férfi nagy sminkben van, amit magának készített.

Aztán megnéztem a többi képét is. A körme is festve van,illetve magassarkúban jár.

Én le vagyok döbbenve. Vagy manapság ez már nem is feltűnő?

2022. febr. 9. 17:07
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
44%

Persze, ezért nehéz párt találni. Fogd másra, véletlenül se nézz magadba hogy ott keresd meg a hibát.

Ez a sminkes pasi a felelős személyesen amiért nincs csajod, hiába nem próbálkozott ugyanazoknál a nőknél akiknél te, sőt, valszeg semmilyen nőnél nem próbálkozott de egyértelmű hogy ő a hibás a te magányodért.

2022. febr. 9. 17:45
 12/21 A kérdező kommentje:

#6: Igaz. Köszi :D

#7: Van benne valami...

#8: Szerintem se normális, de látod mások szerint igen. Olyan sminkeket csinál magának, amilyet én sem tudok.

#9: Egyetértek veled!

#10: Ez egy érdekes írás volt. Köszönöm!:)

2022. febr. 9. 17:51
 13/21 A kérdező kommentje:
#11: Nőként nem keresek nőt. De köszi a kioktatást!
2022. febr. 9. 17:52
 14/21 anonim ***** válasza:
37%

Ja, hogy nő vagy. Nos az már egy szint hogy még egy pasira is irigy vagy a sminkje miatt 😂

Atyaég.

2022. febr. 9. 18:26
 15/21 anonim ***** válasza:
52%

" 17-18. századi Európában és talán még később is a legtöbb nemesi származású férfi sminkelte az arcát."

Ez nem igaz!

Egyedül a franciáknál volt divat, hogy púderezték az arcukat, mégpedig azért, hogy a rizsporos parókájukról potyogó por ne legyen feltűnő az arcukon.

A magasított sarkú cipők meg azért kellettek, hogy az egyébként kis növésű emberek kiemelkedjenek a pórnép közül.

Magyarországon és úgy általában Európában te nem láthattál kifestett férfit, legfeljebb a király udvari bolondját!

2022. febr. 9. 18:30
 16/21 A kérdező kommentje:

#14: Hu ne tudd meg mennyire irigy vagyok. Teljesen elrontotta az estém az irigység. Szóval gondolhatod...

Egyébként neked bámit írhattam volna, valahogy úgyis belekötnél. :)

2022. febr. 9. 18:49
 17/21 anonim ***** válasza:
40%

Ja, értem. Te kibeszélhetsz másokat a neten rosszindulatúan, de az nem tetszik ha visszamegy a labda.

A világ egy tükör. Ha nem egy gyűlölködő, másokat lenéző kérdést írsz ki, akkor nyilván senki nem köt beléd, de ha eleve az a kérdésed célja hogy másokat uszíts valaki ellen, akkor ne lepődj már meg ha lesznek akik szerint veled van a baj.

2022. febr. 9. 19:04
 18/21 A kérdező kommentje:
#17: Rendben van főnök. 😉 Az összes írásod aranyat ér!
2022. febr. 9. 20:01
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Egyébbként a magasított cipőket főlleg azért kezdték használni a középkorban, hogy utcán hömpölygö 5-10 centis fekáliában, ne süllyedjenek el.
2022. febr. 10. 05:55
 20/21 anonim válasza:
100%
Szerintem mai világban már nem fura ez ,én próbálom elfogadni embereket úgy ahogy vannak :)
2022. márc. 1. 21:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!