Vannak mindenkinek nagyobb gondjai, hogy egy ismeretlen Gipszjakab milyenre mázolja magát.
2022. febr. 9. 17:13
2/21 anonim válasza:
Nem tudom hogy mit értesz "normális" alatt.
Azt, hogy elterjedt, vagy megszokott? Mert teljesen nyilvánvalóan NEM megszokott. Ha megszokott lenne akkor nem csak instán görgetve látnál elvétve 1-1 ilyet. Nem tudom hogy elhagytad-e a lakásodat az elmúlt években, de nem sok sminkes férfit lehet ám látni az utcán.
Vagy azt érted normális alatt, hogy társadalmilag megengedett? Mert akkor igen; max az veri magát földhöz ilyesmitol akinek nincs más baja az életében.
2022. febr. 9. 17:14
3/21 anonim válasza:
Van olyan Facebook oldal ahol már kimondottan arra csinálnak videót, hogy megmutassák a pasiknak hogyan tudnak sminkelni(maga az oldal sok éve van, eredetileg nem sminkkel kapcsolatos lenne)
2022. febr. 9. 17:16
4/21 A kérdező kommentje:
Szerintem megdöbbentő inkább ez. Ezért nehèz pàrt találni. Már sminkelő férfiak vannak.
2022. febr. 9. 17:16
5/21 anonim válasza:
Keress olyat, aki nem sminkel, ennyi. Ha már ez is átlépi az ingerküszöböd, akkor még sok megrázkódtatás fog érni az életben.
2022. febr. 9. 17:17
6/21 anonim válasza:
Szerintem nyugodj meg, mert manapság sem sminkeli magát a FÉRFI.
Amelyik meg csinálja, az smink nélkül sem kellene neked!:)
2022. febr. 9. 17:19
7/21 anonim válasza:
Magyarországon már semmin nem kell meglepődni,csak nézz az emberekre,sok következtetést le lehet vonni.
Sajnos egyre pontosabban...
2022. febr. 9. 17:23
8/21 anonim válasza:
Nem normális. Súlyosan beteg, személyiségtorzult.
2022. febr. 9. 17:25
9/21 anonim válasza:
Crossdresser valószínűleg. Nem megszokott, de normális. Nekem se tetszik, de sok "normális" ember se tetszik, mégis elfogadom valahogy. Pl az igénytelen, mosdatlan nénik a villamoson melltartó nélkül vagy agyonsminkelt lányok, skinheadek, testépítők stb. A crossdresserek se tetszenek.
2022. febr. 9. 17:28
10/21 anonim válasza:
A divaton belüli férfiasság-nőiesség mércéje folyamatosan változik. Kifejezetten új jelenség Európában, hogy a nőiességhez kapcsolja a sminkelést a társadalom, 1-2 évszázaddal ezelőtt még teljesen más volt a helyzet. Pl. 17-18. századi Európában és talán még később is a legtöbb nemesi származású férfi sminkelte az arcát. Nézd meg bármelyik korabeli portrét, látszik rajtuk, hogy a modellt álló férfiakon smink volt. Illetve a másik, amit említettél, a magas sarkú cipő, azzal is ugyanez a helyzet, pár évszázaddal ezelőtt kifejezetten férfias viselet volt. A ruháknak és egyéb divatelemeknek nincs nemük, miért ne viselhetné őket bárki, aki jól érzi magát bennük?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!