Egyes embereknek tényleg ennyire jól esik ezen az oldalon, hogy bele rúghatnak a másikba?
Nem egyszer látom, amikor feljövök ide, hogy valaki segítséget vagy tanácsot kér, őszintén elmesél mindent és megjelennek olyan tagok, akik szándékosan elkezdik bántani a kérdezőt. A legundorítóbb számomra az az, amikor egy 12-13 évesnek szólnak be, mert ők még nem tudjàk figyelmen kívül hagyni a rosszindulatú beszólást.
Nekem is nem egyszer volt már olyan, hogy őszintén leírtam valami problèmàmat, tanácsot kértem és megjelentek olyanok akik, csak azt tudták leírni, hogy én milyen hülye vagyok, de a kérdésre nem válaszoltak.
A másik kedvencem amikor kamunak van titulálva egy kérdés.
Miért nem lehet megfogadni azt amit a régi öregek mondtak, hogy ha jót nem tud valaki mondani, akkor inkább maradjon csendben?
7-es:
22 éves vagyok, ha ennyire érdekel.
Hidd el nekem, hogy a trolkodó, rosszindulatú hozzászólók nagy része nem 18 alatti. Nézd meg a Facebookon milyen korú emberek szoktak ,,bölcsességeket” kommentelni.
12: pont ezt vettem le én is...
A kérdések feltevőinek jelentős része pszichiáterért kiált!
Jaj, máshol is, ne aggódj, van, aki névvel és arccal is kötekedő.
Feltettem egy fotót egy közösségi oldalon egy csoportba, kicsit humorosabbra vettem a szöveget, de pár kivételtől eltekintve a hozzászólók elkezdtek okoskodni ahelyett, hogy lazán vették volna, aminek szántam. Inkább töröltem. Nem vettem magamra a beszólásokat, inkább elkönyveltem, hogy fásultak és stresszesek az emberek, és így vezetik le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!