Arról mi a véleményetek hogy feljelentem a konyhát mert íztelen a rántott hús majd kiderül hogy covidos vagyok és azért nem érzem az ízeket...?
Akkor nem értem, mi olyasmit "számoltak fel" neked, amit végül nem kaptál meg.
Tegyél feljelentést, de légyszi írd le ide majd, hogy mi lett belőle. :D
Érdekes egy figura lehetsz :)
Egyébként ez kb. úgy szokott menni normáliséknál, hogyha elfogadhatatlan az étel, akkor szól a konyhán a főnöknek, panaszt tesz. A főnöknek fogalma sincs hogy az az étel valóban kritizálható vagy sem.Így mivel egy ügyfél a telefonáló és a panaszbejelentő, akiből él, ezért udvariasan elfogadja a bejelentését, elnézést kér, felajánl esetleg egy új adagot hogy kijavítsa a hibáját.Majd ígéri hogy legközelebb odafigyelnek az említett dologra.Aztán megy és utána jár hogy az ügyfél egy kukacoskodó sz.r alak, vagy valóban valaki hibázott az alkalmazottak közül.
Úgyhogy ha legközelebb ilyen van,akkor azonnal hívd fel a konyha vezetőjét és reklamáld meg az ételt, készíts róla képet ha a tálalással van pl. probléma.
Ne legyél már ennyire tutyi-mutyi , napok telnek el aztán még mindig ez foglalkoztat.Már átment rajtad,6 szor lehúztad a wc-n.
Hát akkor jó nagy balf.sz vagy!
Itt rinyálsz,de panaszt azt nem teszel.Akkor egyed a moslékot és panaszkodj itt.Biztos változni fognak a dolgok :)
Ha meg csak hiszti ez részedről és semmi gond nincs a kajával, akkor meg olyan mindegy mit csinálsz.Főzzél magadnak :)
Ha minden kaja sz.r amit eszel akkor nem a konyhával van baj.
"Te legalább tudod hogy nem a rendőrségre kell menni ha szar a kaja? Még jó hogy nem Hágába..."
Én is tudom, hogy nem a rendőrségre kell menni ilyen esetben, sőt, azt is tudom, hogy ilyen esetben a maximum amit tehetsz, hogy nem eszel ott többet. De mivel te feljelentésről írtál, azt gondolom, hogy a realitásoktól független gondolataid vannak és akár a rendőrségre is elmennél feljelentést tenni.
És hogy áll az ügy? Tanult az anyuka a hibákból? Vagy alig várja hogy újra tökfőzeléket csinálhasson a "pici" gyerekének? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!