Arról mi a véleményetek hogy feljelentem a konyhát mert íztelen a rántott hús majd kiderül hogy covidos vagyok és azért nem érzem az ízeket...?
"És az nem átverés ha kispórolják a fűszert?"
Nem.
"Az meg hogy másik száz embernek ízlik csak találgatás."
Ismered a "ha" szót?
Ha senkinek nem ízlik, nyilván be fog csődölni az egész. Ha nem csődöl be, akkor valószínűleg a vendégek többségének tetszik.
Ja értem szerinted ahogy elkezdik kispórolni a fűszert azonnal villanásszerűen becsődöl az egész. És még én vagyok a troll...
Amúgy meg ha felszámolnak olyasmiért díjat amit nem tesznek bele az egyenlő a csalással még akkor is ha van aki nem szól érte sehol. Max egy gyíktroll ezzel nincsen képben.
"Ja értem szerinted ahogy elkezdik kispórolni a fűszert azonnal villanásszerűen becsődöl az egész."
Ilyet ki írt? :D
Nyilván nem villanásszerűen.
"Amúgy meg ha felszámolnak olyasmiért díjat amit nem tesznek bele az egyenlő a csalással"
Tehát kaptál részletes számlát, amin rajta volt hogy az étel tartalmazza a következőket: bors, majoranna, római kömény, akármi amit szerinted kellett volna belerakni, és ennek ellenére nem tartalmazta?
Én konkrétan ezt írtam: "Ha tényleg rossz, akkor várhatóan majd csődbe megy a kajálda, mert senki nem akar ott enni."
Ez közelében nincs annak, hogy "villanásszerűen".
Válaszolnál, kérlek?
Kaptál részletes számlát, amin rajta volt hogy az étel tartalmazza a következőket: bors, majoranna, római kömény, akármi amit szerinted kellett volna belerakni, és ennek ellenére nem tartalmazta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!