Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok! Szeretitek, ha egy...

Lányok! Szeretitek, ha egy fiú/férfi tud nektek különlegesebb kávékat csinálni? Gondolok itt rétegesen felépített kávéra, latte art-ra és hasonlóakra.

Figyelt kérdés

2022. febr. 7. 21:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

A szövegértés látom ismét hiányzik, lányok!

Nem azt írta a kérdező, hogy csak ehhez ért és életképtelen, hanem, hogy ez a tulajdonság tetszene-e nektek egy férfin! Tehát jobban ért egy jól kinéző, esztétikus kávéital elkészítéséhez.

Kérdező! Én férfi vagyok, sok lány imádja a kávét, szóval ez csak előny lehet, szerintem jobban értékelik, mintha egy kávézóba hívnád el, persze az is jó.

Én magam is gyakorlom, kapszulás kávékkal, réteges lattek készítését egy tejhabosítóval. 19F

2022. febr. 14. 14:31
 12/14 anonim ***** válasza:
0%

11# na, itt egy aprócska csírácska kioktatja a lányokat, ez fergeteges! :DDD

Tök jó, hogy úgy indul a kérdés, hogy "Lányok", te tinédzserfiúként idetalálsz, hozzászólsz, és az itt író lányoknak van szövegértési problémája. Huh.

Tojáshéjjal a kis golyóidon oktasd a kérdezőt, elvégre a lányoknál ezt jobban is tudod. Istenem, annyira nevetek :DDD! A hét vicce.

(Ha röviden írnám akkor szánalmas taknyos hülyegyereket írnék, a 900 Ft-os tejhabosítóddal megírnám mit habosíts, hogy még jobban röhögjek. De nem röviden írtam szerencsére. Kapszulás kávégép anyué, te kis latteművész?)

2022. febr. 14. 15:41
 13/14 anonim ***** válasza:

Elnézést, Hölgyeim! Így jobban tetszik? :)

Sajnálom, ha megérintett amit írtam. Nem tudom mi volt a kioktatás, sok lány van aki szereti a kávét, ebből kiindulva írtam, hogy vannak biztosan akik értékelik az ilyet, nem nehéz kikövetkeztetni.

A kérdező kifejezetten lányoknak szólt, ami fiatal nőt (nemet) jelent, vagy tévedek?:D

Ha nem szövegértési probléma, mi más? A kérdező csak annyit tett fel, hogy szeretik-e a lányok, ha különleges kávékat tud készíteni egy fiú/férfi, erre úgy írtak válaszokat néhányan, hogy "lúzer dolog", inkább ebédet főzne, mosna, takarítana, mintha ez kizárna minden más pozitív tulajdonságot.

A kérdésedre pedig: A kávéfőzőt én vásároltam saját pénzből, a habosító pedig kissé több volt mint 900 Ft (nem a hagyományost használom).

2022. febr. 15. 03:18
 14/14 anonim ***** válasza:

13 Bocsi, hogy beleszólok, de ez volt a kérdés:

Lányok! Szeretitek, ha egy fiú/férfi tud nektek különlegesebb kávékat csinálni?

Te meg: Kérdező! Én férfi vagyok.

Előtte leírod, hogy itt szövegértési problémái vannak a lányoknak.

2022. febr. 15. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!