Lányok! Szeretitek, ha egy fiú/férfi tud nektek különlegesebb kávékat csinálni? Gondolok itt rétegesen felépített kávéra, latte art-ra és hasonlóakra.
A szövegértés látom ismét hiányzik, lányok!
Nem azt írta a kérdező, hogy csak ehhez ért és életképtelen, hanem, hogy ez a tulajdonság tetszene-e nektek egy férfin! Tehát jobban ért egy jól kinéző, esztétikus kávéital elkészítéséhez.
Kérdező! Én férfi vagyok, sok lány imádja a kávét, szóval ez csak előny lehet, szerintem jobban értékelik, mintha egy kávézóba hívnád el, persze az is jó.
Én magam is gyakorlom, kapszulás kávékkal, réteges lattek készítését egy tejhabosítóval. 19F
11# na, itt egy aprócska csírácska kioktatja a lányokat, ez fergeteges! :DDD
Tök jó, hogy úgy indul a kérdés, hogy "Lányok", te tinédzserfiúként idetalálsz, hozzászólsz, és az itt író lányoknak van szövegértési problémája. Huh.
Tojáshéjjal a kis golyóidon oktasd a kérdezőt, elvégre a lányoknál ezt jobban is tudod. Istenem, annyira nevetek :DDD! A hét vicce.
(Ha röviden írnám akkor szánalmas taknyos hülyegyereket írnék, a 900 Ft-os tejhabosítóddal megírnám mit habosíts, hogy még jobban röhögjek. De nem röviden írtam szerencsére. Kapszulás kávégép anyué, te kis latteművész?)
Elnézést, Hölgyeim! Így jobban tetszik? :)
Sajnálom, ha megérintett amit írtam. Nem tudom mi volt a kioktatás, sok lány van aki szereti a kávét, ebből kiindulva írtam, hogy vannak biztosan akik értékelik az ilyet, nem nehéz kikövetkeztetni.
A kérdező kifejezetten lányoknak szólt, ami fiatal nőt (nemet) jelent, vagy tévedek?:D
Ha nem szövegértési probléma, mi más? A kérdező csak annyit tett fel, hogy szeretik-e a lányok, ha különleges kávékat tud készíteni egy fiú/férfi, erre úgy írtak válaszokat néhányan, hogy "lúzer dolog", inkább ebédet főzne, mosna, takarítana, mintha ez kizárna minden más pozitív tulajdonságot.
A kérdésedre pedig: A kávéfőzőt én vásároltam saját pénzből, a habosító pedig kissé több volt mint 900 Ft (nem a hagyományost használom).
13 Bocsi, hogy beleszólok, de ez volt a kérdés:
Lányok! Szeretitek, ha egy fiú/férfi tud nektek különlegesebb kávékat csinálni?
Te meg: Kérdező! Én férfi vagyok.
Előtte leírod, hogy itt szövegértési problémái vannak a lányoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!