Lányok! Szeretitek, ha egy fiú/férfi tud nektek különlegesebb kávékat csinálni? Gondolok itt rétegesen felépített kávéra, latte art-ra és hasonlóakra.
Nem kávézok.
Nem értem mi jó van abban a fekete löttyben. Meg az íze se jó.
Talán mert ha nem kávézom, ráadásul kifejezetten nem szeretem, abból egyenesen kövezkezik az, hogy nem szeretem, ha egy fiú/férfi tud nekem különlegesebb kávékat csinálni?
Vagy ezt külön a szádba kell neked rágni?
Elfutnék, mert egyértelmű mekkora ordas nagy lúzer, aki valódi kvalitások helyett ilyen parasztvakítást nem átallott kitanulni. A lötty felépítése helyett szeretném, ha ebédet főzne, mosna, takarítana, pallérozná a pszichéjét és az elméjét. Az a gond, hog az ilyen kotyvaléknak még illene látványosan örülni és elismerni a teljesítményt.
Felejtős.
Nekem mondjuk tetszene, kedves dolog, de ennyi :)
Amit elottem irtak, hogy főzne ebedet (rendszeresen) na azt viszont nagyon tudnam ertekelni.
Mindenkinek köszönöm a választ!
#8 nem mondtam, hogy máshoz nem értek😉 Takarítással nekem nincs bajom, szeretem csinálni. Nem vagyok rendmániás, de van egy szint ami alá nem adok :) A főzés az egyik legkedvesebb hobbim, és mivel szeretek a konyhában étellel-itallal tevékenykedni, ezért gondoltam, hogy új területre bővíteném tudásomat. A koktélkeverés és a baristáskodás között vacillálok, és tény, hogy azt szeretném választani, ami tettszhet a lányoknak. De köszi az "építő jellegű" kritikádat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!