Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi volt a legviccesebb “barati...

Mi volt a legviccesebb “barati” alazas, amit valaha hallottal?

Figyelt kérdés

Ilyesmire gondolok, nekem ezek:

Belepunk egy klubba:

- En, sapkat leveve: hu, lehet, hogy sz*rul all a hajam…

- Haver: ne izgulj, nem nezi senki!

Masik, lanyok tarsasagaban voltam:

- Csaj: ah, en nem lennek jo falmaszo a nagy melleim miatt…

- Baratnoje: nem is nagy a melled…

2022. febr. 7. 21:21
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Nezd, itt a haszontalan es kerdest nem erto valaszok nagyon szep szazalekokat kaptak, a sok kedves meg lepontozza azt, aki valoban valaszol - mirol is beszelunk? Jaj…
2022. febr. 13. 07:47
 22/28 A kérdező kommentje:
De elvileg nem muszaj kovetni a kerdest, kerlek, ne kovesd, ha nem szeretned, mert en kovetem (azert tettem fel), remelem, ez ertheto igy.
2022. febr. 13. 08:20
 23/28 anonim ***** válasza:
52%
Mekkora egy sírós csecsemő vagy. 😂
2022. febr. 13. 16:47
 24/28 anonim ***** válasza:

Tesóm terhes, küldött egy ultrahangos fotót, én pedig visszaírtam neki, hogy menjen már szarni végre.

Egyik ismerősöm még tavaly írta, hogy covidos, mondom eddig is kerültelek.

Két idegesítő luvnya (velük voltam egy kocsiban) valami szekrényről áradoztak, hogy milyen jó hogy tükrös, én meg rávágtam hogy bele sem férnek.

Egy nagyképű csávó fel akart szedni anno, írta messengeren, hogy “leszel a cicám?”

Mondtam, hogy oké, lelökdösöm az asztalról a poharait meg belesza.rok a cipőjébe.

2022. júl. 14. 14:38
 25/28 A kérdező kommentje:
Ezek nagyon jók! Főleg a második (az első kicsit morbid). Nagy szövegek. Kicsit szerelmes is lettem...
2022. júl. 14. 14:44
 26/28 anonim ***** válasza:

25# Végre valaki. xD Amúgy nem vagyok undok ember, de ha viccről van szó (amibe beletartozik a szarkazmus is) akkor nem szabok neki határt és igyekszem nem sértő lenni, egyszerűen csak szeretek ökörködni.

De van még pár hülyeségem, ha érdekel.

Általánosban az egyik osztálytársam magasabb volt nálam és előttem ült. Órán filmeztünk, mire megkérdezte tőlem, hogy “látsz?”

Mondtam, hogy ja, Téged, b@szd meg. XD

Mostani párom mondta, hogy én vagyok a legjobb dolog az életében, mire rámondtam, hogy ez eléggé szomorú. :D Mondjuk itt magamat oltottam be. :D

2022. júl. 15. 01:35
 27/28 anonim ***** válasza:
Nem alázásnak szánta, de az lett belőle. Egy étteremben voltunk egy baráti társasággal, és én megláttam egy jó nőt, 30-as lehetett, én is az vagyok. Az egyik lány a társaságból - pár évvel fiatalabb nálam - észrevette, és azt mondta nekem: "és még idős is ráadásul, veled egykorú" :D
2023. szept. 2. 15:15
 28/28 A kérdező kommentje:

27,

Köszi, pontosan ilyesmikre gondoltam! Végre, azért néhányan értik, ez a lényege a “baráti” alázásnak (nem szándékos, de mégis sikerül bántónak lennie)…

2023. szept. 3. 07:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!