Mi volt a legviccesebb “barati” alazas, amit valaha hallottal?
Figyelt kérdés
Ilyesmire gondolok, nekem ezek:
Belepunk egy klubba:
- En, sapkat leveve: hu, lehet, hogy sz*rul all a hajam…
- Haver: ne izgulj, nem nezi senki!
Masik, lanyok tarsasagaban voltam:
- Csaj: ah, en nem lennek jo falmaszo a nagy melleim miatt…
- Baratnoje: nem is nagy a melled…
2022. febr. 7. 21:21
11/28 anonim válasza:
Szerintem kicsit túlságosan rápörögtél erre a témára, nem gondolod? :D
Értem én, "vicces" sztorikat akarsz olvasni ártalmatlan félreértések következményéből, de ezek általában csak azoknak viccesek, akik abban a pillanatban ott voltak és átélték azokat.
12/28 A kérdező kommentje:
Nem porogtem ra annyira, de azt gondoltam, masnak is vicces.
2022. febr. 9. 22:18
13/28 anonim válasza:
A 11-es nem írt semmi sértőt, de mégis lepontoztad. Ennyire nem lehet valaki érzékeny. 😂
14/28 A kérdező kommentje:
Ki pontozta le?
2022. febr. 10. 20:02
16/28 A kérdező kommentje:
En ezt nem tudom, jott valaki, aki a kerdesre igyekezett valaszolni, na, o tenyleg le van pontozva valamiert, a tobbiek meg (eloszor) azt se ertettek, miert nem volt baratsagos az elso megjegyzes - tuti, hogy nem akart az lenni, megis oriasi oltas lett belole (ugye, nem kivacsi rad senki - mondhatta volna, mert tartalomra ugyanaz nagyjabol; a masik sztori is hasonlo, ott meg a lany probalta kicsit promozni magat, aztan jol beoltottak). Persze, tudom, regen rossz, ha egy viccet magyarazni kell, csak nem mindenkinek jott at a szituaciok fonakja. Nincs baj ezzel.
2022. febr. 11. 23:33
17/28 anonim válasza:
Miert kattogsz meg mindig ezen?
18/28 A kérdező kommentje:
Termeszetesen annyit “kattogok” rajta, amennyit szeretnek, nem?
2022. febr. 12. 18:26
19/28 A kérdező kommentje:
Esetleg arra lennek kivancsi, miert pontoztak le az egyetlen valaszolot, de hat ez a szinvonal…
2022. febr. 12. 18:28
20/28 anonim válasza:
És te miért pontoztál le mindenkit rajta kívül? Igen, befigyel a 66%-od. Szted ki más lenne az az idióta itt, aki kuksolja ezt a kérdést arra várva, hogy minden új választ lepontozhasson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!