Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi volt a legviccesebb “barati...

Mi volt a legviccesebb “barati” alazas, amit valaha hallottal?

Figyelt kérdés

Ilyesmire gondolok, nekem ezek:

Belepunk egy klubba:

- En, sapkat leveve: hu, lehet, hogy sz*rul all a hajam…

- Haver: ne izgulj, nem nezi senki!

Masik, lanyok tarsasagaban voltam:

- Csaj: ah, en nem lennek jo falmaszo a nagy melleim miatt…

- Baratnoje: nem is nagy a melled…

2022. febr. 7. 21:21
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
90%
hát izé az első nem is alázás sőt inkább kedves a második meg szimpla ténymegállapítás ami vagy igaz vagy nem. De az biztos hogy viccesnek még csak egyiket se nevezném. Ez a baj ha valakinek a szülei nem Santorinin esküsznek a gyerek kissé visszamarad
2022. febr. 7. 21:33
 2/28 anonim ***** válasza:
94%
Nem ugyanazt értjük vicces alatt, az már biztos...
2022. febr. 7. 21:34
 3/28 anonim ***** válasza:
94%

Most komolyan, ezekben neked mi a rák a vicces? 😐

Max. egy 6 éves gyereknek talán még az...

2022. febr. 7. 21:47
 4/28 anonim ***** válasza:
93%
Az elsőt kedvességből mondta a másik fél... Mindenesetre egyik se vicces
2022. febr. 7. 21:59
 5/28 A kérdező kommentje:
Akkor csak nekem volt kellemetlenul vicces. Az elso lenyege az, hogy ha az elmegy egy klubba, jol akar kinezni (tudom, ti talan nem…), erre megkapja, hogy nyugi, nem erdekel senkit. A masik meg, hogy a lanyok azzal dicsekednenek inkabb, hogy nagynak tartjak a melluket (nem volt olyan kicsi amugy, de nagy se), igy kicsit megfagy a levego es mosolyra kesztet, ha megkapja, nyugi, kicsi a melled. No, szoval igy. Elso, ajanlom az irasjelek (vesszo) hasznalatat, mielott valakit oltani szeretnel :)
2022. febr. 7. 22:07
 6/28 anonim ***** válasza:
20%
Jött egy viszonylag új csaj a baráti társaságba dumálgattunk, ott volt egy másik csajszi is aki amúgy a társaságon belül szintén jó csajnak számitott, de a két csaj nem igazán kedvelte egymást, és ahogy az "új" csajjal beszélgettünk egyszer csak a csaj megszólalt hogy figyeljetek már a másik csajra is hogy pucsít. Na ott kicsit megfagyott a levegő.
2022. febr. 7. 22:20
 7/28 A kérdező kommentje:
Koszi! Es bocsi, azt gondoltam, altalanosabbak az ilyen sztorik (meg mindenkinek viccesek), de hat mindig tanul az ember. 6-os, szerintem ez kicsit inkabb nyilt szivatas volt, nem olyan bujtatott, mintha artatlan barati velemeny lenne, mint mikor azt akarod, hogy jol nezz ki, de szol a haver, hogy no para, nem kivancsi ra senki, csak nem igy fogalmaz, de a tartalom ez. A Te peldadban meg pont kimondja egy az egyben, szerintem :)
2022. febr. 7. 22:32
 8/28 anonim ***** válasza:
46%

7

Igen, ezért is lepődtünk meg rajta mert amúgy aki púcsított elég harcias csajszi volt nem szoktak csak így beszólni neki.

Meg is fagyott a levegő rendesen.

Mondjuk tényleg érdekes volt hogy nem mi pasik vettük észre hogy bepucsít hanem egy másik csaj:)

2022. febr. 7. 22:37
 9/28 A kérdező kommentje:
Ha nem rosszindulatbol mondta, akkor tenyleg illik ide. De az en peldaimrol tudom, hogy eredetileg tenyleg nem bantonak szantak, csak aztan eleg sz*rul jott ki :)
2022. febr. 8. 16:41
 10/28 A kérdező kommentje:
Ezt ertette felre tobb valaszado is, mert tartalmilag nem tul megnyugtato, ha te utalsz ra, hogy jol akarsz kinezni, a masik meg azt mondja, nem erdekel az senkit (bar formailag kedvesnek tunik, hogyne).
2022. febr. 8. 16:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!