Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha csak egyetlen 1x lenne...

Ha csak egyetlen 1x lenne alkalmad, hogy megállítsd az időt, viszont annyi ideig maradna úgy ameddig akarod...élnél a lehetőséggel? Ha igen, mit csinálnál?

Figyelt kérdés
Tehát az idő annyi ideig maradna úgy, ameddig akarod, viszont csak egyszer 1x állíthatnád meg. Mit csinálnál?

2022. febr. 5. 13:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
76%
Azért én elképzeltem hogy közel 3 évvel ezelőtt megállt az idő és még mindig ott vagyok,ahol akkor...
2022. febr. 5. 14:34
 12/17 anonim ***** válasza:
Valószínűleg azonnal ki akarnám próbálni, de legfeljebb 2-3 hónapig bírnám. Ezalatt lenne ez, lazsálós és egy tanulós időszak, mint normál esetben is. Ennyi idő alatt megunnám a magányt annyira, hogy ne odázzam el a képességem befejezését.
2022. febr. 5. 16:02
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem ez a Covid? :D
2022. febr. 5. 16:20
 14/17 anonim ***** válasza:
Eltűntetnék pár embert, lopnék, tanulnék
2022. febr. 5. 16:37
 15/17 anonim ***** válasza:
53%

Ez hogyan működne?

Lenne egy gömb körülötted, ahol nem állt meg az idő, és mindenhol máshol igen?

Ha mozognál, akkor ez menne veled, és ha belépsz valahova, ott feléledne minden, amit meg otthagysz, az megállna?

Mekkora lenne ez a gömb?

2022. febr. 5. 18:09
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Annyira túl tudjátok bonyolítani ezt a pusztán fantázia szülte dolgot.
2022. febr. 5. 18:13
 17/17 anonim ***** válasza:
Sajnos van, akinek nem szalad el azonnal minden határon túlra a fantáziája, hanem szeretne kapcsolódni a realitáshoz.
2022. febr. 5. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!