Milyen hülyeségeket szoktatok egyedül csinálni?
Figyelt kérdés
Pl indokolatlan mozdulatok, stb :D2022. febr. 2. 21:40
11/22 anonim válasza:
Ugrálok az ágyról a földre, és vissza. Vagy átrohangálok egyik helységből a másikba :D
12/22 anonim válasza:
Gyakorizok, beszélek magamban mintha lenne mellettem valaki.
13/22 anonim válasza:
Táncolok zenére, ha senki nem lát (abszolút nincs érzékem a tánchoz, darabosan, idiótán, cikin mozgok, de magamban jól esik csinálni). Amikor volt még hörcsögöm, beszéltem hozzá, hogy mi mizu Szundi, te kis bélés - meg ilyeneket. Alvás előtt meg mindig rázom a lábam, csak úgy tudok elaludni, illetve néha így ficegtetem magam, mintha hintáznék, mert megnyugtató.
15/22 anonim válasza:
Időnként csettintek egyet mindenféle ok nélkül, mert egyszerűen belső késztetést érzek rá. Elég sokszor szoktam ábrándozni is a fejemben, amikor random történeteket képzelek el és sokszor félig meddig csinálom a mozdulatokat is, amikor harcolok és/vagy varázslok a fejemben.
16/22 anonim válasza:
Járkálok a szobában, közben egy kis szivacslabdát dobálgatok, és gondolkodom, meg álmodozom. Ha sokat késik a pizzafutár, akkor mielőtt kinyitom az ajtót, bemutatok neki, vagyis felé, az ajtón keresztül. Pofákat vágok magamra a tükörben. Magamban beszélek, kimondom hangosan olyan emberek nevét, akiket szeretek, vagy utálok.
17/22 anonim válasza:
A 6osét én is szoktam. :)
Meg hangosan gondolkodok.
18/22 anonim válasza:
Van hogy hirtelen betrappolok a másik szobába utána meg vissza.
19/22 anonim válasza:
OCD-s vagyok, inkább nem részletezem. :( :(
20/22 anonim válasza:
Hangosan énekelet vezetés közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!