Lányok válaszát várom! Mit gondoltok egy olyan fickóról aki egyedül él, átlagos kinézetű, nem dohányzó és építőipari kétkezi munkás? Az ilyen lehet szimpatikus egy lánynak vagy hülyeséget kérdeztem netán?
Nemcsak ezen múlik, de az jó pont pl. hogy nem dohányzol.
Átlagos kinézet az mit jelent? Van rajtad 10-15 kg zsírfelesleg? Mivel hazánk Európa legelhízottabb országa és az átlag magyar elhízott.
Egy párkapcsolat kialakulásához nem csak 3-4 tényező szükséges. Ha ezt eddig nem tudtad, akkor még nem vagy kész egy kapcsolatra.
Számomra tökéletes.
Imponál mikor egy férfi meg tud oldani dolgokat, férfias munkája van amit én képtelen lennék elvégezni.
Nekem soha nem jött be a diplomás típus aki nem tud becsavarni egy villanykörtét.
Nálam a szimpátia a következőkön múlik:humor, intelligencia (iskolai végzettségtől függetlenül!), közös érdeklődési kör, hasonló világnézet, ápolt megjelenés.
Az, hogy az illető egyedül él-e, vagy hogy mi a fogalkozása az szerintem sokadrendű szimpátia szempontjából.
Kérdezö: ezek nem kizáró tényezök, de nem is jelentik azt, hogy feltétlen szimpatikus lennél.
Ahhoz sokkal többet kellene tudni rólad, a személyiségedröl, az érdeklödésedröl, illetve attól is függ, hogy mennyire alakulna ki rokonszenv.
Kedves diplomás nő, igazán érthetnéd a szándékos túlzást...
Inkább nem kezdem magyarázni hogy ez egy mondás azokra akik nem tudnak sok mindent megoldani maguk, hogy "egy villanykörtét sem tud kicserélni". Nem kell szó szerint venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!