Hogy lehet a vágyaktól megszabadulni?
Szerintem ha nagyon vágyunk/szeretnénk valamit , akkor nekünk kell megtenni az első nagyobb lépést. Az elején nagyon nehéz lehet, de ahogy haladunk előre úgy lesz egyre könnyebb. Ha meg se próbáljuk, akkor jó hogy elérhetetlenné válik, mivel már tudat alatt is elutasítjuk vagy kialakul bennünk egy gát/félelem ami az önbizalmunkból ered, hogy nem vagyunk rá képesek, nem bízunk magunkban eléggé.
Mi lenne az amire vágysz? Miért elérhetetlen a számodra?
1-es vagyok.
Nem hiszem, hogy telhetetlen lennél, vannak életcéljaid és az egy tök jó dolog. Az a rosszabb ha nincs, ha elveszettnek érzed magad- nem tudod ki vagy, mit szeretnél csinálni, hogy érzel...stb.
Ha nem lenne semmi amiért vágyakoznánk akkor miért is éljünk?
Nem hiszek abban, hogy bárki kevesebb lenne a másiktól, mindenki másban jó, és ha van olyan dolog amiben fejlődni szeretnél az is egy jó dolog.
Miért gondolod, hogy nem vagy elég okos? Miért hiszed, hogy nem fogsz majd a későbbiekben utazgatni? Nem szabadna előre elkönyvelni a dolgokat. Lehet, hogy nem leszel orvos, híres művész de fejleszteni magadon tudsz.
Szerintem butaság lenne feladni önmagadat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!