Sic Semper Tyrannis kérdése:
Titeken nem aggaszt az orosz-ukrán helyzet?
Figyelt kérdés
Én valamiért nagyon sokat agyalok rajta. Ha ezek ketten egymásnak esnek, simán kitörhet egy harmadik világháború. Ráadásul elég közel vagyunk mi is, hogy kapjunk az esetleges atomszórásból. Amúgy is minek bántja Putyin az ukránokat? Nekem tök szimpatikus nemzet...2022. febr. 1. 18:35
11/21 anonim válasza:
Aki a kormanymediabol tajekozodik azon nem is csodalkozom hogy nem tud errol. Csinaltak maguknak egy alternativ univerzumot, a kulvilagot pedig elneveztek fake newsnak
12/21 anonim válasza:
Miert mi a helyzet? Nem nezek tvt igy semmise izgat csak a sajat dolgaim.
13/21 anonim válasza:
Nem. Ott volt a délszláv háború: túléltük.
14/21 anonim válasza:
Akkor honnan tájékozódsz? Mit csinálsz itt a politika rovatban ha gőzöd sincs mi történik a világban?
15/21 anonim válasza:
Ja bocs ez nem a politika rovat ezt benéztem
16/21 anonim válasza:
Elég távol van tőlem ez a helyzet, tekintve, hogy Olaszországban élek, de bármikor elköltözhetnék a párom szüleihez az Egyesült Királyságba, vagy végesetben egy izlandi és egy ausztrál barátnőm is be tud fogadni, ha nagyon nagy kiterjedésű lenne a dolog (ami nyilván nem lesz).
Viszont a magyar családom és barátaim se aggódnak, a többségüket egyáltalán nem érdekli.
17/21 anonim válasza:
Nem tajekozodok sehonnan. Hat ja ez nem a kategoria 😀 Nincs ram hatassal, ha meg kicsit megis azellen ugyse tudok tenni. Sztem idopazarlas ilyesmivel foglalkozni
18/21 anonim válasza:
Milyen világháború meg atomszórás?
Sok volt a Call of Duty...
19/21 anonim válasza:
Amőúgy meg ha ennyire izgat a helyzet, akkor miért nem tájékozódsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!